![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako ja instalirati igre na moj drugi hdd ne moj stvarni primarni jedan će to smanjenje performansi? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da budem iskren m8 ne, uvijek sam to i ja dont dobiti bilo koji probs igranje igara, čak i crysis, ja sam ipak pronašli jedan problem sa jednim igra Doom 3, našto ja pokušao to uvesti koga u službu širenja wouldnt instalirati paket za njega, osim ako je instaliran na DOOM3 na c / voziti, ali trenutno sam na moj drugi pogon; crysis, bioshock, narančasta kutija, strah, potjera, lovac i halo njima i igraju se bez ikakvih probs na svim
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ok onda: D hvala za pomoc:) kadejd |
|
| |||
| |||
| no probs m8 sretan gaming
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za Vašu informaciju, samo kad je upecan HDD up putem spori protokol poput USB će to pitanje.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|