![]() |
|
| |||
| |||
| אם אני מתקין משחקים על HDD שלי השנייה שלי לא תטמפרטורה העיקרי אחד, האם זה ירידה בביצועים? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כדי להיות כנים m8 לא, אני תמיד עושה את זה ואני dont להשיג כל probs לשחק במשחקים, אפילו crysis, עשיתי בכל זאת בעיה למצוא אחד עם גורל אחד משחק 3, כאשר ניסיתי להתקין את חבילת ההרחבה wouldnt להתקין אותה אלא אם כן הותקן ב DOOM3 The C / נסיעה, אבל ברגע שיש לי על הכונן השני שלי; crysis, bioshock, orange box, פחד, manhunt, stalker ו הל ולשחק אותם ללא כל probs בכלל
|
| |||
| |||
| אז בסדר: D, תודה על העזרה:) kadejd |
|
| |||
| |||
| No probs m8 שמח Gaming
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI: רק כאשר הוא מכור HDD באמצעות פרוטוקול איטית כמו USB האם זה משנה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דרושה בדחיפות מנהל התקן עבור מנהל התקן Radeon X550 ו X550 משני מיושנות | josboogie | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2 ספטמבר 2009 15:06 |
| ראשי מערכת ההפעלה לא מזוהה משני לאחר התקנת מערכת הפעלה אחרת Hard Drive. | tmockingbird | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 18 אפריל 2009 03:13 |
| Harddrive הבעיה - משני הכונן לא עובד | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 18 מרץ 2009 11:40 |
| צום העברת משחקים משפר מיומנויות זז לאט יותר עבור משחקים! | NeuroDrive | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th פברואר 2009 04:19 |
| להסביר את ההבדל העיקרי בין המחשב המשני ואת הזיכרון | mwiingahabuuya | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 19th מרץ 2007 09:23 |
| שרשרת כלים | |
| |