![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jei įdiegti žaidimai Mano antroji HDD ne mano tikrieji pirminės vieną, tai bus sumažinti našumą? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turi būti sąžiningai M8 Ne, aš visada daryti, kad ir i dont get bet probs žaidimų, net crysis, aš rasti viena problema, nors ir su vienu žaidimo Doom 3, kai bandė įdiegti Expansion Pack ji wouldnt įdiegti nebent DOOM3 buvo įdiegta C / diską, bet šiuo metu aš į mano antra pavara; Crysis, BioShock, Orange Box, baimė, Manhunt, STALKER ir Halo ir žaisti be jokių probs visais
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Gerai tada: D Thanks for the help:) kadejd |
|
| |||
| |||
| no probs M8 happy gaming
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI: tik kai HDD užsikabinęs per lėtai protokolą, tokių kaip USB tai bus klausimas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|