![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dacă i instala jocuri pe cea de-a doua hdd meu real, nu un primar, acesta va scădea de performanţă? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru a fi sincer M8 nu, mi-am făcut asta şi i dont get probs orice joc jocuri, chiar si Crysis, am facut-o găsi o problemă, deşi cu un joc Doom 3, când am încercat să instalaţi extinderea ambalajului acesta wouldnt instala DOOM3 cu excepţia cazului în care a fost instalat pe de c / unitate, dar în acest moment am pe cea de-a doua unitate; Crysis, BioShock, cutie de culoare portocalie, de teamă, urmarire, hărţuire şi aură şi joacă-le, fără nici o probs de la toate
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ok, atunci: D, multumesc pentru ajutor:) kadejd |
|
| |||
| |||
| nu probs M8 mulţumit de joc
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI: numai în cazul în care HDD este cuplat printr-un protocol de lent ca USB va mai contează.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|