![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ak aj inštalácia hier na môj druhý hdd nie je moje skutočné primárnej jedna, bude to zníženie výkonu? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete byť úprimný M8 Nie, já vždycky, a že i dont dostať nejakú probs hranie hier, aj Crysis, aj konštatoval jeden problém keď sa na nejakú hru Doom 3, keď som sa pokúsil nainštalovať rozšírenie balenia bych ju nainštalovať, ak bola inštalovaná na Doom3 c / riadiť, ale v okamihu, keď som sa na môj druhý disk, Crysis, BioShock, oranžovej krabici, strach, pátranie, úchylák a halo a hrajú bez akýchkoľvek probs na všetkých
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ok, potom: D, vďaka za pomoc:) kadejd |
|
| |||
| |||
| ne probs M8 šťastná hra
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| fyi: len v prípade, že HDD je zahnutý nahor cez pomalé USB protokolu, ako je to jedno.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Naliehavo potrebné ovládače pre Radeon X550 a X550 pre stredné zastarané ovládače | josboogie | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2.září 2009 15:06 |
| Hlavná OS nepozná Po inštalácii Vedľajší OS na iný pevný disk. | tmockingbird | Operačné systémy Windows | 5 | 18. apríl 2009 03:13 |
| Pevný disk Problem - Stredné mechanika nefunguje | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 18. marca 2009 11:40 |
| Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herné konzoly | 1 | 4. februára 2009 04:19 |
| Vysvetlite rozdiel medzi primárnej a sekundárnej pamäte počítača | mwiingahabuuya | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 19. marca 2007 09:23 |
| Thread Tools | |
| |