![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ако ја инсталирате игре на мој други ХДД не мој стварни примарни један ће то смањење перформанси? Кадејд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да будем искрен м8 не, увек сам то и ја донт добити било који пробс играње игара, чак и црысис, ја сам ипак пронашли један проблем са једним игра Доом 3, нашто ја суђен за увести ширења уоулднт инсталирате пакет за њега, осим ако је инсталиран на ДООМ3 на ц / возити, али тренутно сам на мој други погон; црысис, биосхоцк, наранџаста кутија, страх, тркати, ловац и паздрав њима и играју се без икаквих пробс на свим
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Ок онда: Д хвала за помоц:) кадејд |
|
| |||
| |||
| но пробс м8 срећан гаминг
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За Вашу информацију, само кад је упецан ХДД уп путем спори протокол попут УСБ ће то питање.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|