![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте ... някой може да препоръча добро качество двойна пласт DVD горелка. Искам да ми направите резервно копие на DVD и нека децата използват резервни копия копия, така че те да не руина оригиналите. Качеството е важно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В Pioneer 112D е достатъчно достойни шофиране .... Ако сте магазин около вас ще избера за по-малко от £ 20. Ако възнамерявате гръб до двупластова DVDRs, използвайте Verbatims ... в моя опит, това са най-надеждни. Dont бъдат изкушени от евтини марки като много от тях до края, както coasters
| |||
| |||
| АЗ имам никакъв опит в Pioneer DVD горелки, но винаги съм купил, и винаги употреба LG DVD горелки, най-добрият в моята opnion, although.I любов стенографския ре-writable медии обаче, и TDK е доста good.I сте имали много неприятности със Sony Blank CD's все пак. |
|
| |||
| |||
| Отколкото за отговори. Мисля, че може да опитате, че Pioneer един. Може ли някой, кажете ми, ако ще да има по-добро качество, използвайки двойно слой горелка в сравнение с едно-единствено слой аз вече използват чудесен / компресиране софтуер. Аз мисля, изглежда има известна загуба на качество с този метод, по време на компресия етап .... не, че има смисъл, че там ще трябва да бъде намаляването на някакъв вид? |
|
| |||
| |||
| Определено ..... компресията, ще намали качеството. Колко често в очите на очевидец. Ако се гледа на сгъстен DVD по 12 "Портативно TV, качеството няма да е този, който е много различен, но свиря на DVD на 46" TFT или плазма и pixellization, а понякога и нервнича, ще бъде ясно. Двоен слой, от друга страна, вероятно ще се задържат най-много, ако не и всички от първоначалното качество. След като сте на Pioneer, можете да опитате и двете и да видим разликата за себе си. В общи линии, ако филма е повече от 2 часа дълъг, компресирането ще бъде видима. Понякога, обаче, това може да бъде сведена до минимум, като се прави филм само назад и рязане на всички екстри ... по-малко значение за компресиране. HTH |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| DVD горелка е CD Drive | joseliseo | Дискове & сменяемите носители | 2 | 29 май 2009 г. 11:53 |
| Какво е най-добрата марка на DVD горелка??? | Bandit4575 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 1-во Dec 2008 06:44 |
| DVD горелка не работи | Poeticsoul44 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 23ти септември 2008 08:50 |
| Добър горелка / Freeware | mpenney | Общи Софтуер Чат | 6 | 17-ти септември 2008 15:39 |
| Препоръчайте DVD горелка | ian65 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 16-ти септември 2007 15:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |