![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj ... můžete někdo doporučit kvalitní dvouvrstvé DVD. Chci zpět můj dvd a nechat děti používat záložní kopie tak nemají vrak originály. Kvalita je důležitá.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pioneer 112D je dost slušná cesta .... Pokud jste kdekoli budete si ji pořídit za méně než 20 liber. Pokud máte v úmyslu zálohování na Dual-Layer DVDRs, použijte Verbatims ... podle mých zkušeností jsou nejspolehlivější. Dont se zlákat levnějších značek jako mnoho z nich končí jako pivní tácky
|
|||
|
|||
|
Nemám žádné zkušenosti s průkopníkem DVD Hořáky, ale vždy jsem koupil, a vždy používat LG Dvd Hořáky, nejlepší v mém opnion, although.I milovat doslova re-zapisovat média však TDK a je docela good.I musel hodně problémy s Sony Prázdná CD ačkoli.
|
|
|
|||
|
|||
|
Děkujeme za odpovědi. Myslím, že bych mohl zkusit průkopníkem jedna. Může mi někdo říct v případě, že bude lepší kvality použitím dvouvrstvý hořák srovnání s jednotnou vrstvu jedno i nyní pomocí kopírování / software pro kompresi. I zdá se, myslím, že je asi ztráta kvality s touto metodou při kompresi fázi .... nemá to smysl, že by musela být nějaká ztráta nějaký?
|
|
|
|||
|
|||
|
Určitě ..... komprese sníží kvalitu. Kolik je často v oku na diváka.
Pokud jste sledovali zkomprimovaného DVD na 12 "Přenosné TV, kvalita nebude daleko, že se liší, ale přehrávat DVD na 46" TFT nebo Plazma a pixellization a někdy být nervózní, bude patrný. Dual Layer, na druhé straně bude zřejmě ponechá většinu, ne-li všechny původní kvalitě. Jakmile máte Pioneer, můžete zkusit obojí a vidět rozdíl sami. Obecně lze říci, že pokud je film o více než 2 hodiny, komprese bude znatelný. Někdy se však tento lze minimalizovat tím, že film pouze zálohu a řezné všechny doplňky ... smyslu menší komprese. HTH |