![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ... μπορεί κάποιος να συστήσει μια καλή ποιότητα διπλής στρώσης DVD burner. Θέλω να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των dvd μου και τα παιδιά να χρησιμοποιούν το πίσω μέχρι αντίγραφα, ώστε να μην ναυάγιο τα πρωτότυπα. Η ποιότητα είναι σημαντική. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η Pioneer 112D είναι μια αρκετά αξιοπρεπή δίσκο .... εάν κατάστημα γύρω σας θα παραλάβετε ένα για λιγότερο από £ 20. Αν σκοπεύετε δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε Dual Layer-DVDRs, Verbatims χρήση ... στην εμπειρία μου, αυτά είναι τα πλέον αξιόπιστα. Dont να μπει στον πειρασμό από τις φθηνότερες μάρκες όπως πολλοί από αυτούς καταλήγουν όπως σουβέρ
| |||
| |||
| Δεν έχω καμία εμπειρία στην πρωτοπορία Καυστήρες DVD, αλλά πάντα αγοράζονται, και να χρησιμοποιείτε πάντα LG Dvd Καυστήρες, είναι το καλύτερο που μου opnion, although.I αγάπη εκ νέου αυτολεξεί το εγγράψιμο μέσα ενημέρωσης όμως, και TDK είναι αρκετά good.I είχαν παρτίδες προβλήματα με το CD της Sony Λευκά όμως. |
|
| |||
| |||
| Thanx για τις απαντήσεις. Νομίζω ότι θα μπορούσα να δοκιμάσετε μία πρωτοπόρος. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα υπάρξει κάποια καλύτερη ποιότητα χρησιμοποιώντας ένα διπλό στρώμα καυστήρα σε σχέση με το ενιαίο στρώμα μία έχω τώρα χρησιμοποιώντας σχισίματος / συμπίεσης λογισμικού. Μου φαίνεται ότι υπάρχει κάποια απώλεια ποιότητας με τη μέθοδο αυτή κατά τη διάρκεια της συμπίεσης στάδιο .... δεν είναι λογικό ότι θα πρέπει να είναι κάποια απώλεια κάποιου είδους; |
|
| |||
| |||
| Σίγουρα ..... συμπίεσης, θα μειώσει την ποιότητα. Πόσο συχνά είναι στο μάτι του θεατή. Αν παρακολουθείτε το συμπιεσμένο DVD σε 12 "Φορητή τηλεόραση, η ποιότητα δεν θα είναι πολύ διαφορετικές, αλλά παίζουν το DVD σε 46" TFT ή Plasma και το pixellization jitter και μερικές φορές, θα είναι εμφανής. Dual Layer, από την άλλη πλευρά, πιθανότατα θα διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος, αν δεν είναι όλα της αρχικής ποιότητας. Μόλις η Pioneer, μπορείτε να δοκιμάσετε και τα δύο και δείτε τη διαφορά για τον εαυτό σας. Γενικά, αν μια ταινία είναι κάτι περισσότερο από 2 ώρες, η συμπίεση θα είναι αισθητή. Μερικές φορές, ωστόσο, αυτό μπορεί να ελαχιστοποιηθεί με μια ταινία μόνο προς τα πάνω και προς κοπή όλα τα extras ... έννοια μικρότερη συμπίεση. HTH |