![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok ... može netko preporučiti dobru kvalitetu dual layer DVD burner. Želim kopiju moje dvd's i neka se djeca koriste sigurnosne kopije kopije tako da oni ne olupina na originale. Kvalitet je važan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Pioneer 112D je dovoljno pristojno voziti .... ako dućan okolo ćete odabrati jedan se za manje od 20 £. Ako namjeravate ustuk do Dual-Layer DVDRs, koristite Verbatims ... u mom iskustvu ovo su najpouzdaniji. Dont biti napastovan od jeftinijih marki kao što mnogi od njih završe kao coasters
| |||
| |||
| Ja nemam iskustva u pionir DVD plamenika, ali uvijek sam kupio, i uvijek koristite LG Dvd plamenika, najbolji u mom opnion, although.I ljubimo doslovce ponovno pisati medijima ipak, a TDK je ljepušan good.I imali puno nevolje sa Sony Prazni CD-ipak. |
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovore. Mislim da sam možda probati taj pionir jedan. Može netko reći mene ako ima bilo koji će biti bolje kvalitete koristeći dual layer plamenik u odnosu na jedan sloj jednom sam sada koristi vrlo dobar / kompresija softver. I čini se da postoji neki misle gubitka kvalitete s ovom metodom tijekom kompresije pozornice .... nema smisla da ga tamo bi morao biti neki gubitak nekakvu? |
|
| |||
| |||
| Definitivno ..... kompresije će smanjiti kvalitetu. Koliko često je u oku od posmatrač. Ako ste gledajući komprimirane na DVD 12 "Prijenosni TV, kvalitete neće biti toliko različiti, ali igraju na DVD 46" TFT ili Plazma i pixellization a ponekad podrhtavanje, biti očigledna. Dual Layer, s druge strane vjerojatno će zadržati većinu, ako ne i sve originalne kvalitete. Nakon što je Pioneer, možete isprobati i vidjeti kako je razlika za sebe. Općenito govoreći, ako je film je više od 2 sata, dugo je kompresija će biti vidljive. Ponekad, međutim, to se može minimizirati čineći film samo back up i rezanje iz svih dodaci ... što znači manje kompresije. HTH |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dvd burner je CD pogon | joseliseo | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 29. svibanj 2009 11:53 |
| Koji je najbolji brand DVD burner? | Bandit4575 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 1. prosinac 2008 06:44 |
| DVD burner Not Working | Poeticsoul44 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 23. Ruj 2008 08:50 |
| Dobro burner / Freeware | mpenney | Općenito Software Chat | 6 | 17. Ruj 2008 15:39 |
| Preporučite dvd burner | ian65 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 16. Ruj 2007 15:53 |
| Thread Tools | |
| |