manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Dobro dual layer burner?

Reply

Thread Tools
Old 20. studenog 2007, 16:50
Novi član grupe

Default Dobro dual layer burner?

Bok ... može netko preporučiti dobru kvalitetu dual layer DVD burner. Želim kopiju moje dvd's i neka se djeca koriste sigurnosne kopije kopije tako da oni ne olupina na originale. Kvalitet je važan.
Old 20. studenog 2007, 17:19
Donatorska Grupa

The Pioneer 112D je dovoljno pristojno voziti .... ako dućan okolo ćete odabrati jedan se za manje od 20 £. Ako namjeravate ustuk do Dual-Layer DVDRs, koristite Verbatims ... u mom iskustvu ovo su najpouzdaniji. Dont biti napastovan od jeftinijih marki kao što mnogi od njih završe kao coasters

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 21. studenog 2007, 02:35
Member Group

Ja nemam iskustva u pionir DVD plamenika, ali uvijek sam kupio, i uvijek koristite LG Dvd plamenika, najbolji u mom opnion, although.I ljubimo doslovce ponovno pisati medijima ipak, a TDK je ljepušan good.I imali puno nevolje sa Sony Prazni CD-ipak.
Old 23. studenog 2007, 20:24
Novi član grupe

Hvala za odgovore. Mislim da sam možda probati taj pionir jedan. Može netko reći mene ako ima bilo koji će biti bolje kvalitete koristeći dual layer plamenik u odnosu na jedan sloj jednom sam sada koristi vrlo dobar / kompresija softver. I čini se da postoji neki misle gubitka kvalitete s ovom metodom tijekom kompresije pozornice .... nema smisla da ga tamo bi morao biti neki gubitak nekakvu?
Old 24. studenog 2007, 03:37
Donatorska Grupa

Definitivno ..... kompresije će smanjiti kvalitetu. Koliko često je u oku od posmatrač.
Ako ste gledajući komprimirane na DVD 12 "Prijenosni TV, kvalitete neće biti toliko različiti, ali igraju na DVD 46" TFT ili Plazma i pixellization a ponekad podrhtavanje, biti očigledna.
Dual Layer, s druge strane vjerojatno će zadržati većinu, ako ne i sve originalne kvalitete.

Nakon što je Pioneer, možete isprobati i vidjeti kako je razlika za sebe.
Općenito govoreći, ako je film je više od 2 sata, dugo je kompresija će biti vidljive.
Ponekad, međutim, to se može minimizirati čineći film samo back up i rezanje iz svih dodaci ... što znači manje kompresije.

HTH
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dvd burner je CD pogon joseliseo Drives & Izmjenjivi mediji 2 29. svibanj 2009 11:53
Koji je najbolji brand DVD burner? Bandit4575 Drives & Izmjenjivi mediji 3 1. prosinac 2008 06:44
DVD burner Not Working Poeticsoul44 Drives & Izmjenjivi mediji 1 23. Ruj 2008 08:50
Dobro burner / Freeware mpenney Općenito Software Chat 6 17. Ruj 2008 15:39
Preporučite dvd burner ian65 Drives & Izmjenjivi mediji 1 16. Ruj 2007 15:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.