kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Jó dual layer író?

Reply

Téma eszközök
Old November 20, 2007, 16:50
Új tag Csoport

Default Jó dual layer író?

Hello ... tud valaki ajánlani egy jó minőségű, kétrétegű DVD-író. Azt akarom, hogy vissza jön a DVD-t, és hagyja, hogy a gyerekek használják a back up példány, így nem az eredeti roncs. A minőség fontos.
Old November 20, 2007, 17:19
Donor Group

A Pioneer 112D egy elég tisztességes hajt .... Ha az üzlet körül lesz egy pick up kevesebb, mint 20 £. Ha hátlaphoz a Dual Layer-DVDRs használja Verbatim ... Tapasztalataim szerint ezek a legmegbízhatóbbak. Nem lehet a kísértés az olcsóbb márkák, mint sokan közülük a végén a part menti

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old November 21, 2007, 02:35
Csoport tagja

Nincs tapasztalat a Pioneer DVD ég, de én mindig is vettem, és mindig LG Dvd ég, a legjobb az én opnion, although.I szerelem a szó újra írható média is, és a TDK nagyon good.I volt sok A gondom a Sony üres CD is.
Old November 23, 2007, 20:24
Új tag Csoport

Thanx a válaszokat. Azt hiszem, hogy próbálja meg az egyik úttörője. Tud valaki mondja meg nekem, ha nem lesz minden jobb felhasználásával kétrétegű írót, hogy az egyetlen réteget egy már most használ ripping / kompressziós szoftver. Azt hiszem, úgy tűnik, hogy van némi minőségi veszteséget ezzel a módszerrel a kompressziós fázisban .... nem úgy van értelme, hogy szükség lenne néhány elvesztése valami?
Old November 24, 2007, 03:37
Donor Group

Határozottan ..... tömörítés csökkenti a minőséget. Mennyibe kerül gyakran a szem a Beholder.
Ha nézem a tömörített DVD egy 12 "Hordozható TV, a minőség nem lesz, hogy sok különböző, de játszani a DVD egy 46" TFT vagy plazma és az pixellization és néha jitter lesz látható.
Dual Layer, másrészt valószínűleg a jövőben is megtartja a legtöbb, ha nem minden az eredeti minőséget.

Miután a Pioneer, akkor próbáljon meg mind, és a különbség magad.
Általában, ha egy filmet már több mint 2 óra hosszú, a tömörítés lesz észrevehető.
Előfordul azonban, ez a lehető legkisebbre csökkentik azáltal, hogy a film csak vissza, és könnyít az összes extras ... értelmében kevésbé tömörítés.

HTH
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
DVD-író a CD-meghajtó joseliseo Drives & Removable Media 2 29. május 2009 11:53
Mi a legjobb márka a DVD író??? Bandit4575 Drives & Removable Media 3 1. december 2008 06:44
DVD-író nem működik Poeticsoul44 Drives & Removable Media 1 23. Szeptember 2008 08:50
Jó író / Freeware mpenney General Chat szoftver 6 17. Szeptember 2008 15:39
Ajánló dvd író ian65 Drives & Removable Media 1 16. Szeptember 2007 15:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.