![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello ... tud valaki ajánlani egy jó minőségű, kétrétegű DVD-író. Azt akarom, hogy vissza jön a DVD-t, és hagyja, hogy a gyerekek használják a back up példány, így nem az eredeti roncs. A minőség fontos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Pioneer 112D egy elég tisztességes hajt .... Ha az üzlet körül lesz egy pick up kevesebb, mint 20 £. Ha hátlaphoz a Dual Layer-DVDRs használja Verbatim ... Tapasztalataim szerint ezek a legmegbízhatóbbak. Nem lehet a kísértés az olcsóbb márkák, mint sokan közülük a végén a part menti
| |||
| |||
| Nincs tapasztalat a Pioneer DVD ég, de én mindig is vettem, és mindig LG Dvd ég, a legjobb az én opnion, although.I szerelem a szó újra írható média is, és a TDK nagyon good.I volt sok A gondom a Sony üres CD is. |
|
| |||
| |||
| Thanx a válaszokat. Azt hiszem, hogy próbálja meg az egyik úttörője. Tud valaki mondja meg nekem, ha nem lesz minden jobb felhasználásával kétrétegű írót, hogy az egyetlen réteget egy már most használ ripping / kompressziós szoftver. Azt hiszem, úgy tűnik, hogy van némi minőségi veszteséget ezzel a módszerrel a kompressziós fázisban .... nem úgy van értelme, hogy szükség lenne néhány elvesztése valami? |
|
| |||
| |||
| Határozottan ..... tömörítés csökkenti a minőséget. Mennyibe kerül gyakran a szem a Beholder. Ha nézem a tömörített DVD egy 12 "Hordozható TV, a minőség nem lesz, hogy sok különböző, de játszani a DVD egy 46" TFT vagy plazma és az pixellization és néha jitter lesz látható. Dual Layer, másrészt valószínűleg a jövőben is megtartja a legtöbb, ha nem minden az eredeti minőséget. Miután a Pioneer, akkor próbáljon meg mind, és a különbség magad. Általában, ha egy filmet már több mint 2 óra hosszú, a tömörítés lesz észrevehető. Előfordul azonban, ez a lehető legkisebbre csökkentik azáltal, hogy a film csak vissza, és könnyít az összes extras ... értelmében kevésbé tömörítés. HTH |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| DVD-író a CD-meghajtó | joseliseo | Drives & Removable Media | 2 | 29. május 2009 11:53 |
| Mi a legjobb márka a DVD író??? | Bandit4575 | Drives & Removable Media | 3 | 1. december 2008 06:44 |
| DVD-író nem működik | Poeticsoul44 | Drives & Removable Media | 1 | 23. Szeptember 2008 08:50 |
| Jó író / Freeware | mpenney | General Chat szoftver | 6 | 17. Szeptember 2008 15:39 |
| Ajánló dvd író | ian65 | Drives & Removable Media | 1 | 16. Szeptember 2007 15:53 |
| Téma eszközök | |
| |