![]() |
|
| |||
| |||
| היי ... מישהו יכול להמליץ לי על איכות טובה שכבה כפולה DVD מבער. אני רוצה לגבות את ה-DVD של הילדים ואפשר להשתמש לגבות עותקים כך שהם לא להרוס את המקור. איכות היא דבר חשוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חלוץ 112D הוא הגון מספיק לנסוע .... אם לסיר בחנויות תוכל לבחור אחד על פחות מ 20 £. אם אתם מתכוונים לגבות כדי Dual-Layer DVDRs, השתמש Verbatims ... הניסיון שלי אלו הם אמינים ביותר. Dont להיות זול יותר tempted של המותגים כמו רבים מהם בסופו של דבר, כפי coasters
| |||
| |||
| אין לי ניסיון רב בתחום ה-DVD Burners חלוץ, אבל אני תמיד קונה, ותמיד להשתמש Dvd Burners LG, את הטוב ביותר שלי opnion, מלה במלה although.I אוהב את מדיה לכתיבה מחדש למרות ו TDK הוא היה די הרבה good.I צרות עם Sony ריק למרות תקליטורים. |
|
| |||
| |||
| Thanx עבור תגובות. אני חושבת לנסות את זה חלוץ אחד. מישהו יכול להגיד לי אם יהיה יותר טוב איכות באמצעות מבער שכבה כפולה ביחס אחת שכבה אחת יש לי כעת באמצעות העתקה / תוכנות דחיסה. נראה אני חושב שיש כמה איכות עם הפסד בשיטה זו במהלך דחיסה הבמה .... זה לא הגיוני, כי שם היו צריכים להיות קצת אובדן כלשהי? |
|
| |||
| |||
| בהחלט ..... דחיסה תפחית איכות. כמה עולה לעתים קרובות בעיניים של beholder. אם אתה צופה ב-DVD דחוסים על 12 "Portable טלוויזיה, איכות זה לא יהיה שונה בהרבה, אבל לשחק את ה-DVD על 46" TFT או פלסמה ו pixellization ולפעמים להתעצבן, תהיה גלויה. Dual Layer, לעומת זאת סביר להניח להחזיק ביותר, אם לא את כל האיכות של המקור. ברגע שיש לך חלוץ, אתה יכול לנסות את שניהם ולראות את ההבדל בעצמך. ככלל, אם הסרט הוא יותר מ 2 שעות ארוכות, את הדחיסה יהיה מורגש. לפעמים, עם זאת, זה יכול להיות minimised בכך בסרט רק לגבות וכן גזם את כל תוספות ... משמעות פחות דחיסה. HTH |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מבער DVD הוא כונן תקליטורים | joseliseo | כוננים & נשלפת | 2 | 29 מאי 2009 11:53 |
| מהו המותג הטוב ביותר של ה-DVD מבער? | Bandit4575 | כוננים & נשלפת | 3 | 1st דצמבר 2008 06:44 |
| ה-DVD לא מבער עבודה | Poeticsoul44 | כוננים & נשלפת | 1 | 23 ספטמבר 2008 08:50 |
| טוב מבער / freeware | mpenney | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 17 ספטמבר 2008 15:39 |
| המלץ DVD מבער | ian65 | כוננים & נשלפת | 1 | 16 ספטמבר 2007 15:53 |
| שרשרת כלים | |
| |