![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi ... gali kas nors rekomenduoti gerą kokybę dual layer DVD. Noriu sukurti atsarginę kopiją mano DVD ir leisti vaikams naudoti atsargines kopijas atgal, kad jie nėra Wreck originalus. Kokybė svarbi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pioneer 112D yra tinkamas pakankamai vairuoti .... Jei turite išsirinkti Jums pasirinkti vieną iki mažiau kaip £ 20. Jei ketinate kurti atsargines failų kopijas į Dual-Layer DVDRs, naudokite Verbatims ... mano patyrimo, jie labiausiai patikimi. Dont be vilioja pigesnės prekės ženklų, nes daugelis iš jų galų gale, kaip pakrančių
| |||
| |||
| Neturiu Pioneer DVD Burners patirtį, tačiau aš visada nupirko, ir visada naudoti LG DVD Burners, mano opnion geriausi, although.I meilės pažodžiui iš naujo rašyti, nors žiniasklaida ir TDK gana good.I turėjo daug bėdų su Sony tuščią CD's though. |
|
| |||
| |||
| Thanx už atsakymus. Manau, kad pabandyti vieną pionierių. Ar kas nors pasakyti, jei ten bus bet geresnės kokybės naudojant dual layer degiklis, lyginant su vieno sluoksnio vienos aš dabar naudojant kopijavimo / suspaudimo programa. Man atrodo, kad manau, kad kai kurios praradimas kokybės su šiuo metu suspaudimo etapas metodas .... nėra prasminga, kad ten turėtų būti kai koks nors nuostolis? |
|
| |||
| |||
| Tikrai ..... suspaudimas sumažins kokybės. Kiek dažnai of the Beholder akis. Jeigu jūs žiūrite suspaustas DVD 12 "Portable TV, kokybė nebus, kad labai skiriasi, tačiau tenka DVD 46" TFT ar plazmos ir pixellization ir kartais jitter, bus matyti. Dual Layer, kita vertus, tikriausiai išlaikyti daugumą, jei ne visi originalas kokybei. Sukūrę Pioneer, galite pabandyti abu ir pamatyti patys skirtumas. Apskritai, jei filmas yra daugiau nei 2 valandas ilgas, suspaudimas bus pastebimas. Tačiau kartais tai gali būti sumažinti iki minimumo priėmimo filmą tik atsargines kopijas ir pjovimo visas Kitos ... prasme mažiau suspaudimas. HTH |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| DVD yra CD Drive | joseliseo | Drives & Removable Media | 2 | Gegužė 29, 2009 11:53 |
| Koks yra geriausias Gamintojas DVD Burner? | Bandit4575 | Drives & Removable Media | 3 | 1 gruodis 2008 06:44 |
| DVD Burner neveikia | Poeticsoul44 | Drives & Removable Media | 1 | 23 rugsėjis 2008 08:50 |
| Gera Burner / Freeware | mpenney | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | 17 rugsėjis 2008 15:39 |
| Rekomenduok DVD | ian65 | Drives & Removable Media | 1 | 16 rugsėjis 2007 15:53 |
| Temos įrankiai | |
| |