mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Labas Dual Layer rakstītājs?

Reply

Thread Tools
Old Novembris 20, 2007, 16:50
New Member Group

Default Labas Dual Layer rakstītājs?

Hi ... var kāds ieteikt labu kvalitāti dual layer dvd rakstītājs. Es gribu atpakaļ manu dvd's un ļaut bērniem izmantot rezerves kopijas, lai viņi nav vraku oriģināliem. Kvalitāte ir svarīga.
Old Novembris 20, 2007, 17:19
Donors Group

Pioneer 112D ir pienācīgas pietiekami diska .... ja iepērkaties apkārt jūs paņemt viena līdz mazāk kā £ 20. Ja Jūs plānojat veidot rezerves kopijas uz Dual-Layer DVDRs izmantošana Verbatims ... manā pieredzē tie ir visvairāk uzticami. Dont var mēģināt ar lētāku zīmolu, jo daudzi no viņiem beigās kā paliktņi

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Novembris 21, 2007, 02:35
Loceklis

Man nav pieredzes Pioneer DVD Degļi, bet es vienmēr esmu nopircis, un vienmēr jālieto LG DVD Degļi, labākais manā opnion, although.I mīlestība burtisks pārrakstāmajiem plašsaziņas līdzekļiem, lai gan, un TDK ir diezgan good.I Vai bija daudz kādas problēmas ar Sony Blank CD though.
Old Novembris 23, 2007, 20:24
New Member Group

Paldies par atbildēm. Es domāju, ka es varētu mēģināt, ka pionieris vienu. Vai kāds man pateikt, ja nebūs nekādu labāku kvalitāti, izmantojot Dual Layer degli, salīdzinot ar vienslāņa man ir tagad, izmantojot izvilkšanas / kompresijas programmatūru. Man šķiet, domāju, ka pastāv dažas kvalitātes zudums ar šo metodi laikā kompresijas stadijā .... vai ne jēgas, ka būtu jābūt kādai no dažiem kārtošanas?
Old Novembris 24, 2007, 03:37
Donors Group

Noteikti ..... kompresija samazina kvalitāti. Cik bieži vien acs skatītājs.
Ja jums skatoties saspiestā DVD par 12 "Portable TV, kvalitāte nebūs tik daudz dažādas, bet atskaņot DVD ar 46" TFT vai plazmas pixellization un reizēm nervozēt, būs acīmredzama.
Dual Layer, no otras puses, iespējams, saglabā lielāko daļu, ja ne visi sākotnējo kvalitāti.

Kad esat Pioneer, varat izmēģināt gan un redzētu atšķirību pats.
Vispārīgi runājot, ja filma ir vairāk par 2 stundām ilgi, kompresijas būs pamanāmas.
Dažreiz, tomēr to var samazināt, padarot filmu tikai dublēt un griešanas visas ekstras ... nozīmē mazāku kompresiju.

HTH
Reply

Register

Bookmarks