![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi ... może ktoś polecić dobrą jakość dwuwarstwowych DVD. Chcę z powrotem moje dvd i pozwól dzieciom korzystania z kopii zapasowych kopii tak nie wrak oryginałów. Jakość jest ważna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pioneer 112D jest wystarczająco godnej dysku .... Jeśli rozejrzeć Ci wybrać jeden do mniej niż 20 funtów. Jeśli podłoże do Dual-Layer DVDRs, użyj Verbatims ... w moich doświadczeń są to najbardziej wiarygodne. Nie jest kuszony przez tańsze marki, jak wiele z nich kończy się w coasters
| |||
| |||
| Nie mam doświadczenia w Pioneer DVD Burners, ale zawsze kupiony, i zawsze używać LG DVD Burners, najlepiej w moim opinię, although.I miłości pełnym ponownego zapisu mediów choć i TDK jest całkiem good.I miały wiele problemów z Sony Blank CD though. |
|
| |||
| |||
| Thanx for odpowiedzi. Myślę, że może spróbować pionierem jednego. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy będzie lepszej jakości przy użyciu palnika dwuwarstwowych porównaniu z pojedynczej warstwy jeden mam teraz używając zgrywania / kompresji oprogramowania. I wydaje się myśleć nie jest utrata jakości z tej metody podczas kompresji etapie .... nie ma to sensu, że nie musiałyby być pewne straty pewnego rodzaju? |
|
| |||
| |||
| Zdecydowanie ..... kompresji obniży jakość. Ile jest często w oko z Beholder. Jeśli oglądania skompresowanych DVD na 12 "Portable TV, jakość nie będzie, że wiele różnych, ale odtwarzanie DVD na 46" TFT lub plazmowe i pixellization i czasem denerwować, będą widoczne. Dual Layer, az drugiej strony będzie prawdopodobnie utrzymać większość, jeśli nie wszystkie oryginalne jakości. Po Pioneer, możesz spróbować obu i zobacz różnicę dla siebie. Ogólnie mówiąc, jeśli film jest więcej niż 2 godziny długi kompresji będzie zauważalny. Czasem jednak może to być zminimalizowane poprzez filmu tylko kopię zapasową i wycinanie wszystkie dodatki ... rozumieniu mniej kompresji. HTH |
![]() |
|
| Zakładki |