![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna ... poate cineva recomanda o bună calitate, dublu strat DVD arzător. Vreau să-mi înapoi DVD şi să utilizeze copii de rezervă copii astfel încât acestea să nu se prăbuşi originale. Calitatea este important. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pioneer 112D este un disc destul de decente .... dacă magazin jurul veţi alege un timp de mai puţin de £ 20. Dacă intenţionaţi să susţine Dual Layer-DVDRs, utilizează Verbatims ... din experienta mea acestea sunt cele mai fiabile. Dont fi ispitit de branduri mai ieftine ca multe din ele ajunge ca coasters
| |||
| |||
| Nu am nici o experienţă în muncă de pionierat DVD arzatoare, dar întotdeauna am cumpărat, şi folosiţi întotdeauna LG dvd arzatoare, cel mai bun la mine in opnion, although.I place textual re-scriere deşi mass-media, şi este destul de good.I TDK au avut o mulţime de probleme cu Sony Blank CD-ul lui, totusi. |
|
| |||
| |||
| Thanx pentru răspunsurile. Cred că i-ar putea încerca că o muncă de pionierat. Poate cineva să-mi spui, dacă nu va exista nici o mai bună calitate, folosind un dublu strat arzător, comparativ cu un singur strat o am acum, folosind grozav / compresie software. Eu cred că se pare că există unele pierderi de calitate cu această metodă în timpul etapei de compresie .... nu-l face sensul că ar trebui să fie o pierdere de un fel? |
|
| |||
| |||
| Categoric ..... comprimare se va reduce de calitate. Cât de mult este de multe ori în ochi de spectator. Daca se uita la DVD-ul pe un comprimat 12 "portabil de la TV, de calitate nu va fi atât de mult diferite, dar reda DVD-ul pe un 46" TFT sau plasmă şi pixellization şi, uneori, bruiaj, va fi evident. Dual Layer, pe de altă parte, se va menţine, probabil, cele mai multe, dacă nu toate de original de calitate. Odată ce aţi Pioneer, puteţi încerca şi ambele vedea diferenta pentru tine. În general vorbind, dacă un film este mai mult de 2 ore, de comprimare se va observa. Uneori, cu toate acestea, acest lucru poate fi minimizat prin a face un film numai o copie de rezervă şi tăierea toate extras ... sensul mai puţin de comprimare. HTH |
![]() |
|
| Marcaje |