menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Dobrý dvojvrstvový horáka?

Reply

Thread Tools
Old 20.novembra 2007, 16:50
Nový člen skupiny

Default Dobrý dvojvrstvový horáka?

Ahoj ... môžete niekto odporučiť kvalitné dvojvrstvové DVD. Chcem späť môj dvd a nechať deti používať záložné kópie premeškajú vrak originály. Kvalita je dôležitá.
Old 20.novembra 2007, 17:19
Darcu Skupina

Pioneer 112D je dost slušný disk .... ak si kúpite asi budete vyberať jedného menej ako 20 libier. Ak plánujete zálohovania na Dvou-Layer DVDRs, použite Verbatims ... podľa mojej skúsenosti sú najspoľahlivejšie. Dont pokoušín do lacnejších značiek, pretože mnohí z nich končí ako pobrežné

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 21. novembra 2007, 02:35
Člen Skupina

Nemám žiadne skúsenosti s priekopníkom DVD Horáky, ale vždy som kúpil, a vždy používať LG Dvd Horáky, najlepšie v mojom opnion, although.I milovať doslova re-zapisovať médiá však TDK a je docela good.I musel hodně problémy s Sony Prázdne CD hoci.
Old 23.listopadu 2007, 20:24
Nový člen skupiny

Ďakujeme za odpovede. Myslím, že by som mohol skúsiť priekopníkom jedna. Môže mi niekto povedať v prípade, že bude lepší kvality použitím dvojvrstvový horák porovnaní s jednotnou vrstvu jedno i teraz pomocou kopírovanie / software pre kompresiu. I zdá sa, myslím, že je asi strata kvality s touto metódou pri kompresii fáze .... nemá to zmysel, že by musela byť nejaká strata nejaký?
Old 24.novembra 2007, 03:37
Darcu Skupina

Určite ..... kompresia zníži kvalitu. Koľko je často v oku na diváka.
Ak ste sledovali zkomprimovaného DVD na 12 "Prenosné TV, kvalita nebude ďaleko, že sa líšia, ale prehrávať DVD na 46" TFT alebo Plazma a pixellization a niekedy byť nervózny, bude viditeľný.
Dual Layer, na druhej strane bude zrejme ponechá väčšinu, ak nie všetky pôvodnej kvalite.

Akonáhle máte Pioneer, môžete skúsiť oboje a vidieť rozdiel sami.
Všeobecne možno povedať, že ak je film o viac ako 2 hodiny, kompresie bude citeľný.
Niekedy sa však tento možné minimalizovať tým, že film iba zálohu a rezné všetky doplnky ... zmysle menšia kompresia.

HTH
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.