![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj ... môžete niekto odporučiť kvalitné dvojvrstvové DVD. Chcem späť môj dvd a nechať deti používať záložné kópie premeškajú vrak originály. Kvalita je dôležitá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pioneer 112D je dost slušný disk .... ak si kúpite asi budete vyberať jedného menej ako 20 libier. Ak plánujete zálohovania na Dvou-Layer DVDRs, použite Verbatims ... podľa mojej skúsenosti sú najspoľahlivejšie. Dont pokoušín do lacnejších značiek, pretože mnohí z nich končí ako pobrežné
| |||
| |||
| Nemám žiadne skúsenosti s priekopníkom DVD Horáky, ale vždy som kúpil, a vždy používať LG Dvd Horáky, najlepšie v mojom opnion, although.I milovať doslova re-zapisovať médiá však TDK a je docela good.I musel hodně problémy s Sony Prázdne CD hoci. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za odpovede. Myslím, že by som mohol skúsiť priekopníkom jedna. Môže mi niekto povedať v prípade, že bude lepší kvality použitím dvojvrstvový horák porovnaní s jednotnou vrstvu jedno i teraz pomocou kopírovanie / software pre kompresiu. I zdá sa, myslím, že je asi strata kvality s touto metódou pri kompresii fáze .... nemá to zmysel, že by musela byť nejaká strata nejaký? |
|
| |||
| |||
| Určite ..... kompresia zníži kvalitu. Koľko je často v oku na diváka. Ak ste sledovali zkomprimovaného DVD na 12 "Prenosné TV, kvalita nebude ďaleko, že sa líšia, ale prehrávať DVD na 46" TFT alebo Plazma a pixellization a niekedy byť nervózny, bude viditeľný. Dual Layer, na druhej strane bude zrejme ponechá väčšinu, ak nie všetky pôvodnej kvalite. Akonáhle máte Pioneer, môžete skúsiť oboje a vidieť rozdiel sami. Všeobecne možno povedať, že ak je film o viac ako 2 hodiny, kompresie bude citeľný. Niekedy sa však tento možné minimalizovať tým, že film iba zálohu a rezné všetky doplnky ... zmysle menšia kompresia. HTH |