![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок ... може неко препоручити добру квалитет дуал лаыер ДВД бурнер. Желим натраг своје двд-а и нека се деца користе безбедносне копије копије тако да они не олупине на оригинале. Квалитет је важан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе Пионеер 112Д је довољно пристојно возити .... ако дућан около ћете одабрати један се за мање од 20 £. Ако намеравате устук до Дуал-Лаыер ДВДРс, користите Вербатимс ... у мом искуству ово су најпоузданији. Донт бити напастован од јефтинијих марки као што многи од њих заврше као цоастерс
| |||
| |||
| Ја немам искуства у пионир ДВД пламеника, али увек сам купио, и увек користите ЛГ Двд пламеника, најбољи у мом опнион, алтхоугх.И љубимо дословно поново писати медијима ипак, а ТДК је згодан гоод.И имали пуно невоље са Соны Празни ЦД-ипак. |
|
| |||
| |||
| Хвала за одговоре. Мислим да сам можда пробати тај пионир један. Може неко рећи мене ако има било који ће бити боље квалитета помоћу дуал лаыер пламеник у односу на један слој једном сам сада користи врло добар / компресија софтвер. И чини се да постоји неки мисле губитка квалитета са овом методом током компресије позорнице .... нема смисла да га тамо би морао бити неки губитак некакву? |
|
| |||
| |||
| Дефинитивно ..... компресије ће смањити квалитет. Колико често је у оку од посматрач. Ако сте гледајући компримовани на ДВД 12 "Преносни ТВ, квалитета неће бити толико различити, али играју на ДВД 46" ТФТ или Плазма и пикселлизатион а понекад подрхтавање, бити очигледна. Дуал Лаыер, с друге стране вероватно ће задржати већину, ако не и све оригиналне квалитета. Након што је Пионеер, можете испробати и видјети како је разлика за себе. Уопштено говорећи, ако је филм је више од 2 сата, дуго је компресија ће бити видљиве. Понекад, међутим, то се може минимизирати чинећи филм само бацк уп и сечење из свих додаци ... што значи мање компресије. ХТХ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Двд бурнер је ЦД погон | јоселисео | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 29 мај 2009 11:53 |
| Који је најбољи бранд ДВД бурнер? | Бандит4575 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 1 децембар 2008 06:44 |
| ДВД бурнер Нот Уоркинг | Поетицсоул44 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 23. сеп 2008 08:50 |
| Добро бурнер / Фрееуаре | мпеннеы | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 17. сеп 2008 15:39 |
| Препоручите двд бурнер | иан65 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 16. сеп 2007 15:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |