az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Çift katmanlı yazıcı İyi mi?

Reply

Konu Araçları
Old 20 Kasım 2007, 16:50
Yeni Üye Grubu

Default Çift katmanlı yazıcı İyi mi?

Merhaba ... birisi kaliteli bir çift katman DVD yazıcı tavsiye ederim. Ben DVD ve böylece Orijinallerin kaza değil çocuklar kopya kadar arka kullanım izin yedeklemek istiyorum. Kalite önemlidir.
Old 20 Kasım 2007, 17:19
Bağış Grubu

Pioneer 112D yeterince iyi bir sürücü olduğunu .... çevresinde eğer alışveriş daha az £ 20 için almak olacaktır. Eğer yedekleme niyetinde Çift Katman DVDRs kullanmak Verbatims ... Bunlardan en güvenilir my experience. Dont çoğunluğu gibi ucuz markalar tarafından coasters olarak son ayartmıştı olmak

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 21 Kasım 2007, 02:35
Üye Grubu

Ama öncü DVD Brülörler hiçbir deneyime sahip her zaman ve her zaman satın LG Dvd Brülörler, bu benim opnion en iyi kullanımı, although.I ve kelimesi kelimesine yeniden yazılabilir medya olsa seviyorum ve TDK oldukça good.I mü olduğunu çok vardı sorun Sony Boş CD ile de's.
Old 23 Kasım 2007, 20:24
Yeni Üye Grubu

Thanx cevapların için. Ben öncü bir deneyebilirsiniz düşünüyorum. Biri bana anlatabilir misin varsa daha kaliteli bir çift katmanlı yazıcı bir Şimdi / sıkıştırma yazılımı kullanarak programı olan tek katman göre kullanır. Orada sıkıştırma aşamasında bu yöntemi ile kalite kaybı olduğunu düşünmek .... gibi değil bu bazı tür bir kayıp gerekiyor mantıklı?
Old 24 Kasım 2007 03:37,
Bağış Grubu

Kesinlikle ..... sıkıştırma kalitesi azaltır. Ne kadar sıklıkla seyreden bir göz bulunuyor.
Eğer 12 "Taşınabilir TV'de sıkıştırılmış DVD izliyor, kalitesini o kadar farklı olmayacak, bir 46" TFT veya Plazma ve pixellization ve bazen Jitter üzerinde DVD oynatma, belli olacak.
Çift Katman ise büyük olasılıkla, tüm orijinal kalitede en değilse saklı tutulacaktır.

Siz Pioneer var, her iki deneyin ve kendiniz için fark bakın.
Bir film fazla 2 saat uzun Genellikle, konuşma, sıkıştırma dikkat edilecektir.
Bazen Ancak bu sadece bir film yapmak ve tüm ekstraları keserek minimised olabilir ... daha az sıkıştırma anlamına gelir.

HTH
Reply

Register

Bookmarks