![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba ... birisi kaliteli bir çift katman DVD yazıcı tavsiye ederim. Ben DVD ve böylece Orijinallerin kaza değil çocuklar kopya kadar arka kullanım izin yedeklemek istiyorum. Kalite önemlidir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pioneer 112D yeterince iyi bir sürücü olduğunu .... çevresinde eğer alışveriş daha az £ 20 için almak olacaktır. Eğer yedekleme niyetinde Çift Katman DVDRs kullanmak Verbatims ... Bunlardan en güvenilir my experience. Dont çoğunluğu gibi ucuz markalar tarafından coasters olarak son ayartmıştı olmak
| |||
| |||
| Ama öncü DVD Brülörler hiçbir deneyime sahip her zaman ve her zaman satın LG Dvd Brülörler, bu benim opnion en iyi kullanımı, although.I ve kelimesi kelimesine yeniden yazılabilir medya olsa seviyorum ve TDK oldukça good.I mü olduğunu çok vardı sorun Sony Boş CD ile de's. |
|
| |||
| |||
| Thanx cevapların için. Ben öncü bir deneyebilirsiniz düşünüyorum. Biri bana anlatabilir misin varsa daha kaliteli bir çift katmanlı yazıcı bir Şimdi / sıkıştırma yazılımı kullanarak programı olan tek katman göre kullanır. Orada sıkıştırma aşamasında bu yöntemi ile kalite kaybı olduğunu düşünmek .... gibi değil bu bazı tür bir kayıp gerekiyor mantıklı? |
|
| |||
| |||
| Kesinlikle ..... sıkıştırma kalitesi azaltır. Ne kadar sıklıkla seyreden bir göz bulunuyor. Eğer 12 "Taşınabilir TV'de sıkıştırılmış DVD izliyor, kalitesini o kadar farklı olmayacak, bir 46" TFT veya Plazma ve pixellization ve bazen Jitter üzerinde DVD oynatma, belli olacak. Çift Katman ise büyük olasılıkla, tüm orijinal kalitede en değilse saklı tutulacaktır. Siz Pioneer var, her iki deneyin ve kendiniz için fark bakın. Bir film fazla 2 saat uzun Genellikle, konuşma, sıkıştırma dikkat edilecektir. Bazen Ancak bu sadece bir film yapmak ve tüm ekstraları keserek minimised olabilir ... daha az sıkıştırma anlamına gelir. HTH |
![]() |
|
| Bookmarks |