![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт ... може хтось порадити гарну якість Dual Layer DVD Burner. Я хочу створити резервну копію мого DVD і нехай діти використовують резервне копіювання, щоб вони не зірвати оригінали. Якість є важливим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pioneer 112D є досить пристойний дисків .... Якщо ви ходите по магазинах навколо Вам вибрати один до менш ніж £ 20. Якщо Ви плануєте резервне копіювання на двошарові DVDRs, використовуйте Verbatims ... З мого досвіду це самий надійний. Dont спокуси дешевше брендів, як багато хто з них в остаточному підсумку як підставки
| |||
| |||
| У мене немає досвіду в Pioneer DVD Пальники, але я завжди купував, і завжди використовувати LG DVD пальники, кращий в моїй opnion, although.I любові дослівно перезаписувані ЗМІ, хоча і досить TDK good.I довелося багато проблем з Sony Бланк хоча КР. |
|
| |||
| |||
| Thanx за відповіді. Я думаю, що можуть спробувати одним Pioneer. Може хтось скажіть мені, якщо не буде кращої якості з використанням подвійний шар пальник в порівнянні з одношаровим одному я тепер використовують Ripping / стиснення програмного забезпечення. Мені здається, думаєте, є деяка втрата якості за допомогою цього методу при стисненні етап .... не має сенсу, що там повинна бути певна втрата будь-то? |
|
| |||
| |||
| Визначено ..... Стиснення знизить якість. Наскільки часто в очах дивиться. Якщо ви дивитеся на DVD стиснуті 12 "портативний телевізор, якість не буде настільки сильно відрізняється, але грати на DVD 46" TFT та плазмових і pixellization, а іноді й джіттера, будуть очевидні. Dual Layer, з іншого боку, імовірно, збереже більшість, якщо не всі в оригінальному якості. Після того як ви Pioneer, Ви можете спробувати і побачити різницю сам. Взагалі кажучи, якщо фільм більше, ніж 2 години, стиснення буде помітна. Іноді, однак, це може бути мінімізовано шляхом фільму тільки здійснювати резервне копіювання і вирізаючи всі додаткові ... значенні менш стиснення. HTH |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| DVD Burner це CD-привід | joseliseo | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 29 травня 2009 11:53 |
| Який найкращий бренд DVD Burner?? | Bandit4575 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 1 грудня 2008 06:44 |
| DVD Burner не працює | Poeticsoul44 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 23 вересня 2008 08:50 |
| Гарна пальник / Freeware | mpenney | General Software чат | 6 | 17 вересня 2008 15:39 |
| Рекомендувати DVD Burner | ian65 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 16 вересня 2007 15:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |