![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Аз се чудя, ако нейната ОК (като в приучавам каша някой от моите хардуер нагоре), за да сложите (без обувка) SATA твърд диск в serise със CD / DVD диск в IDE кабел? и са ми обувка HDD на SATA II гърне (зареждащия диск)? Всякакви идеи оценявам:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте Къдрушко
Добре дошли на TCF Вие не можете да сложите SATA диск, твърд диск или оптичен кабел на същата като IDE устройство. Връзките са различни. Можете обаче да има SATA диск като основен обувка карам, тя просто зависи колко сте задали споразумението в BIOS за първи зареждащ устройство. Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Ей човек, Хм, добре, аз се опитах да направя това, което sudgested и тя изглеждаше за работа, но аз бях посъветвани срещу него (макар и с някой, аз наистина вярвам DONT по тези въпроси: P) на drisk сложих в seise беше зареждащ диск (IT wasn't един SATA II диск само за да се изясни) Проблемът ми е, че си купих нов дънната платка и АЗ didnt cheak, ако тя е достатъчно IDE слотове за подкрепа 2 твърдия диск и две дискове. Вместо това тя е само един IDE слота и 4 SATA II слотове: ( Къдрушко |
|
| |||
| |||
| Добре нека получи това право. Имаш 2 SATA твърд диск и 1 IDE CDROM Да? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помогни ми Възвръщам Загубен твърд диск Космос! | Ostehapz | Общи Хардуер Чат | 3 | 24-ти септември, 2009 10:26 |
| Hard Drive заклещен Непрекъснато Check Диск Непрекъснато | amyreaney | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 май 2009 г. 03:11 |
| Unmountable Обувка том, № Твърд диск Намерени, имам Windows Ремонт диск | ve0804 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 14 май 2009 г. 14:42 |
| Диск Обувка Неспазването, Вмъкване система диск и натиснете Въведи | joebeaven | Дискове & сменяемите носители | 10 | 18 Март 2009 17:39 |
| Tracing копия, направени под формата на твърдия диск на външни диск | ketanco | Дискове & сменяемите носители | 1 | 17 Jan 2009 01:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |