menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pevný disk a disk v serise?

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2007, 10:17
Nový člen skupiny

Default Pevný disk a disk v serise?

Ahoj,

Říkal jsem si, když její ok (jako ve zvyklý nepořádek z mého hardware nahoru), aby (non boot) SATA pevný disk v serise s CD / DVD mechaniku do IDE kabel? a mám boot HDD na SATA II hrnec (boot disk)?

Jakékoliv myšlenky ocení:)
Old 12 června 2007, 10:24
Banned Skupina

Ahoj Curly

Vítejte na TCF

Nemůžete dát SATA disk, pevný disk nebo optickou na stejném kabelu jako IDE zařízení.
Spoje jsou odlišné.
Můžete však mít SATA disk jako hlavní boot disk, to prostě záleží jak nastavit režim v BIOSu jako první spouštěcí zařízení.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 12 června 2007, 10:31
Nový člen skupiny

Ahoj chlape,

Hmm, ok, jsem se snažil udělat to, co jsem sudgested a zdálo se do práce, ale byl jsem poučen, že proti (i když by někdo i dont opravdu věřit na tyto otázky: P) se drisk i do seise byl boot disk (to wasn't jeden disk SATA II jen vyjasnit) problém mám, je, že jsem koupil novou desku a já didnt cheak kdyby dost IDE sloty na podporu 2 pevné disky a dva disky. Namísto toho má ale jeden IDE slot a 4 SATA II slotů: (

Curly
Old 12 června 2007, 10:40
Banned Skupina

Ok dej mi tu vpravo.
Máte 2 pevné disky SATA a 1 IDE cdrom ano?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Help Me Nabýt Lost Volné místo na disku! Ostehapz Obecné Hardware Chat 3 24.září 2009 10:26
Pevný disk Stuck in prubehový Zkontrolujte Disk Objeďte amyreaney Drives & Removable Media 1 27. května 2009 03:11
Unmountable Zavádecí Svazek č. pevný disk Našel jsem Windows Opravy disků ve0804 Drives & Removable Media 6 14. května 2009 14:42
Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18. března 2009 17:39
Vystopování kopie pořízené formou pevného disku na externí disk ketanco Drives & Removable Media 1 17. ledna 2009 01:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.