![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Říkal jsem si, když její ok (jako ve zvyklý nepořádek z mého hardware nahoru), aby (non boot) SATA pevný disk v serise s CD / DVD mechaniku do IDE kabel? a mám boot HDD na SATA II hrnec (boot disk)? Jakékoliv myšlenky ocení:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Curly
Vítejte na TCF Nemůžete dát SATA disk, pevný disk nebo optickou na stejném kabelu jako IDE zařízení. Spoje jsou odlišné. Můžete však mít SATA disk jako hlavní boot disk, to prostě záleží jak nastavit režim v BIOSu jako první spouštěcí zařízení. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Ahoj chlape, Hmm, ok, jsem se snažil udělat to, co jsem sudgested a zdálo se do práce, ale byl jsem poučen, že proti (i když by někdo i dont opravdu věřit na tyto otázky: P) se drisk i do seise byl boot disk (to wasn't jeden disk SATA II jen vyjasnit) problém mám, je, že jsem koupil novou desku a já didnt cheak kdyby dost IDE sloty na podporu 2 pevné disky a dva disky. Namísto toho má ale jeden IDE slot a 4 SATA II slotů: ( Curly |
|
| |||
| |||
| Ok dej mi tu vpravo. Máte 2 pevné disky SATA a 1 IDE cdrom ano? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Help Me Nabýt Lost Volné místo na disku! | Ostehapz | Obecné Hardware Chat | 3 | 24.září 2009 10:26 |
| Pevný disk Stuck in prubehový Zkontrolujte Disk Objeďte | amyreaney | Drives & Removable Media | 1 | 27. května 2009 03:11 |
| Unmountable Zavádecí Svazek č. pevný disk Našel jsem Windows Opravy disků | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. května 2009 14:42 |
| Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. března 2009 17:39 |
| Vystopování kopie pořízené formou pevného disku na externí disk | ketanco | Drives & Removable Media | 1 | 17. ledna 2009 01:37 |
| Thread Nástroje | |
| |