![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Αναρωτιόμουν αν το ok (όπως συνηθίζει σε κάθε μου χάλια μέχρι το υλικό) να θέσει (μη εκκίνησης) Sata serise στο σκληρό δίσκο με ένα CD / DVD σε ένα καλώδιο IDE; και μου έχουν εκκίνησης για ένα HDD SATA II ποτ (ο χώρος στο δίσκο); Τυχόν ιδέες εκτιμώνται:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Σγουρό
Καλώς ήλθατε στο TCF Δεν μπορείτε να τεθεί ένα sata δίσκο, σκληρό δίσκο ή οπτικές για το ίδιο καλώδιο IDE ως συσκευή. Οι συνδέσεις είναι διαφορετική. Μπορείτε ωστόσο να έχει sata δίσκο ως την κύρια μονάδα δίσκου εκκίνησης, το μόνο που εξαρτάται από το πώς η ρύθμιση στο BIOS ως προς την πρώτη εκκίνηση της συσκευής. Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Hey man, Χμμ, εντάξει, έχω προσπαθήσει να κάνει ό, τι θ sudgested και φαινόταν να εργαστούν, αλλά ήμουν συνιστάται η αποφυγή της είναι (αν και από κάποιον i dont πραγματικά εμπιστοσύνη, για τα θέματα αυτά: P) το drisk έβαλα στο seise ήταν μια δισκέτα εκκίνησης (it wasn't SATA II ένα δίσκο μόνο και μόνο για να διευκρινιστεί) το πρόβλημα που έχω είναι ότι έχω αγοράσει μια νέα μητρική πλακέτα και i didn't cheak εάν είχε αρκετό χρόνο για την υποστήριξη IDE σκληρούς δίσκους 2 και δύο δίσκους. Αντ 'αυτού, αλλά έχει μία σχισμή IDE και 4 SATA II slots: ( Σγουρό |
|
| |||
| |||
| Ok θα ήθελα να εκφράσω αυτό το δικαίωμα. Έχετε 2 SATA σκληρούς δίσκους IDE και 1 cdrom ναι; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Help Me Lost Ανάκτηση Hard Disk Drive Space! | Ostehapz | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 24 Σεπτέμβρη 2009 10:26 |
| Hard Drive Κόλλησε στο Συνεχής έλεγχος Disk Loop | amyreaney | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Μαΐου 2009 03:11 |
| Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 14 Μαΐου 2009 14:42 |
| Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter | joebeaven | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 18 Μαρ 2009 17:39 |
| Εντοπισμός αντιγράφων σε μορφή σκληρό δίσκο σε εξωτερικό δίσκο | ketanco | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 17 Ιαν 2009 01:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |