manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Hard disk i disk u serise?

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2007, 10:17
Novi član grupe

Default Hard disk i disk u serise?

Hi there,

Bio sam zadivljen ako njezini ok (kao u bilo kojem nezgodna navika moje gore hardvera) da biste stavili (ne boot) SATA tvrdom disku u serise sa CD / DVD pogon na IDE kabel? i imati moj boot na HDD SATA II lonac (boot disku)?

Bilo koji ideja dobrodošla:)
Old 12. lipnja 2007, 10:24
Zabranjen Group

Pozdrav kudrav

Dobrodošli na TCF

Ne možete staviti SATA disk, tvrdi disk ili optički kabel na istom kao IDE uređaja.
U vezama su različite.
Možete pa ipak imati SATA disk kao glavni boot disk, samo ovisi koliko ste postavili aranžman u bios kao da je prvi boot uređaj.

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 12. lipnja 2007, 10:31
Novi član grupe

Hej čovjek,

Hmm, ok, ja sam pokušao napraviti što sam sudgested a činilo da rade ali sam savjetovao protiv nje (makar neko stvarno ja dont trust o takvim stvarima: P) na drisk i staviti u seise je boot disk (to nije pristup SATA II disk samo da pojasnimo) problem je u tome što sam ja kupio novu matičnu ploču i JA nije cheak, ako je imao dovoljno IDE support 2 utora za tvrde diskove i dva disk Pogoni. Umjesto toga, ali ima jedan IDE utor i 4 SATA II utora: (

Kudrav
Old 12. lipnja 2007, 10:40
Zabranjen Group

Ok neka mi se to pravo.
Imate 2 SATA hard diskova i 1 IDE cdrom yes?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Help Me Obnova Izgubljen Hard Disk Drive Space! Ostehapz General Hardware Chat 3 24 rujan 2009 10:26
Hard Drive zaglaviti u Neprekidno Check Disk Petlja amyreaney Drives & Izmjenjivi mediji 1 27. svibanj 2009 03:11
Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk ve0804 Drives & Izmjenjivi mediji 6 14. svibanj 2009 14:42
Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter joebeaven Drives & Izmjenjivi mediji 10 18. ožujak 2009 17:39
Odličja kopija napravljena u obliku hard disk vanjski disk ketanco Drives & Izmjenjivi mediji 1 17 siječanj 2009 01:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.