![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Bio sam zadivljen ako njezini ok (kao u bilo kojem nezgodna navika moje gore hardvera) da biste stavili (ne boot) SATA tvrdom disku u serise sa CD / DVD pogon na IDE kabel? i imati moj boot na HDD SATA II lonac (boot disku)? Bilo koji ideja dobrodošla:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav kudrav
Dobrodošli na TCF Ne možete staviti SATA disk, tvrdi disk ili optički kabel na istom kao IDE uređaja. U vezama su različite. Možete pa ipak imati SATA disk kao glavni boot disk, samo ovisi koliko ste postavili aranžman u bios kao da je prvi boot uređaj. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Hej čovjek, Hmm, ok, ja sam pokušao napraviti što sam sudgested a činilo da rade ali sam savjetovao protiv nje (makar neko stvarno ja dont trust o takvim stvarima: P) na drisk i staviti u seise je boot disk (to nije pristup SATA II disk samo da pojasnimo) problem je u tome što sam ja kupio novu matičnu ploču i JA nije cheak, ako je imao dovoljno IDE support 2 utora za tvrde diskove i dva disk Pogoni. Umjesto toga, ali ima jedan IDE utor i 4 SATA II utora: ( Kudrav |
|
| |||
| |||
| Ok neka mi se to pravo. Imate 2 SATA hard diskova i 1 IDE cdrom yes? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Help Me Obnova Izgubljen Hard Disk Drive Space! | Ostehapz | General Hardware Chat | 3 | 24 rujan 2009 10:26 |
| Hard Drive zaglaviti u Neprekidno Check Disk Petlja | amyreaney | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. svibanj 2009 03:11 |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter | joebeaven | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 18. ožujak 2009 17:39 |
| Odličja kopija napravljena u obliku hard disk vanjski disk | ketanco | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 17 siječanj 2009 01:37 |
| Thread Tools | |
| |