kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Merevlemez és a merevlemez serise?

Reply

Téma eszközök
Old Június 12 2007, 10:17
Új tag Csoport

Default Merevlemez és a merevlemez serise?

Hi there,

Arra gondoltam, ha az ok (mint szokás mess bármely hardver-én felfelé), hogy egy (nem boot) Sata merevlemezt a serise egy CD / DVD-meghajtó az IDE kábel? és én egy boot HDD SATA II pot (a rendszerindító lemez)?

Any ideas appreciated:)
Old Június 12 2007, 10:24
Tiltott Group

Hello Curly

Üdvözöljük a TCF

Nem lehet tenni egy SATA meghajtó, a merevlemez vagy optikai ugyanazon a kábelen, mint egy IDE eszköz.
A kapcsolat más.
Azt azonban, hogy a SATA meghajtót, mint a fő boot meghajtó, csak attól függ, hogyan állítsuk be a megállapodást a BIOS-ban, mint az első rendszerindító eszköz.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Június 12 2007, 10:31
Új tag Csoport

Hé ember,

Hmm, rendben van, én megpróbáltam tenni, amit sudgested és úgy tűnt, hogy működik, de én értesítette a rá (bár valaki i dont bizalom tényleg ilyen kérdések: P) a drisk i seise be egy boot lemezt (it wasn't a SATA II lemezt csak tisztázni) a probléma az, hogy én vettem egy új alaplapot, és én didnt cheak volna elég IDE résidők támogatására 2 merevlemezeket és két lemez meghajtók. Ahelyett, hogy csak egy IDE-slot és 4 SATA II résidők: (

Curly
Old Június 12 2007, 10:40
Tiltott Group

Ok hadd el ezt a jogot.
Még 2 SATA merevlemezeket és 1 IDE cdrom igen?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Help Me Recover Lost Hard Disk Drive Space! Ostehapz Általános fémáru Chat 3 Szeptember 24, 2009 10:26
Merevlemez Stuck folyamatos Check Disk Loop amyreaney Drives & Removable Media 1 27. május 2009 03:11
Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk ve0804 Drives & Removable Media 6 14. május 2009 14:42
Disk Boot Failure, Insert System Disk majd nyomja meg az ENTER joebeaven Drives & Removable Media 10 18. március 2009 17:39
Tracing példányban készült formában merevlemezét a külső lemez ketanco Drives & Removable Media 1 17. január 2009 01:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.