![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi there, Arra gondoltam, ha az ok (mint szokás mess bármely hardver-én felfelé), hogy egy (nem boot) Sata merevlemezt a serise egy CD / DVD-meghajtó az IDE kábel? és én egy boot HDD SATA II pot (a rendszerindító lemez)? Any ideas appreciated:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Curly
Üdvözöljük a TCF Nem lehet tenni egy SATA meghajtó, a merevlemez vagy optikai ugyanazon a kábelen, mint egy IDE eszköz. A kapcsolat más. Azt azonban, hogy a SATA meghajtót, mint a fő boot meghajtó, csak attól függ, hogyan állítsuk be a megállapodást a BIOS-ban, mint az első rendszerindító eszköz. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Hé ember, Hmm, rendben van, én megpróbáltam tenni, amit sudgested és úgy tűnt, hogy működik, de én értesítette a rá (bár valaki i dont bizalom tényleg ilyen kérdések: P) a drisk i seise be egy boot lemezt (it wasn't a SATA II lemezt csak tisztázni) a probléma az, hogy én vettem egy új alaplapot, és én didnt cheak volna elég IDE résidők támogatására 2 merevlemezeket és két lemez meghajtók. Ahelyett, hogy csak egy IDE-slot és 4 SATA II résidők: ( Curly |
|
| |||
| |||
| Ok hadd el ezt a jogot. Még 2 SATA merevlemezeket és 1 IDE cdrom igen? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Help Me Recover Lost Hard Disk Drive Space! | Ostehapz | Általános fémáru Chat | 3 | Szeptember 24, 2009 10:26 |
| Merevlemez Stuck folyamatos Check Disk Loop | amyreaney | Drives & Removable Media | 1 | 27. május 2009 03:11 |
| Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. május 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk majd nyomja meg az ENTER | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. március 2009 17:39 |
| Tracing példányban készült formában merevlemezét a külső lemez | ketanco | Drives & Removable Media | 1 | 17. január 2009 01:37 |
| Téma eszközök | |
| |