![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, תהיתי אם את אישור (כמו כל הבלגן של הרגל שלי על החומרה) כדי לשים (לא אתחול) SATA כונן קשיח serise עם תקליטור / ה-DVD של כבל IDE? ויש להם את האתחול על HDD SATA II סיר (דיסק האתחול)? כל הרעיונות appreciated:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום קורלי
ברוכים הבאים ל TCF אתה לא יכול לשים SATA כונן קשיח, או דיסק אופטי על אותו כבל IDE של ההתקן. חיבורים שונים. עם זאת, אתה יכול להיות בעל כונן SATA כמו כונן האתחול הראשי, זה פשוט תלוי איך אתה מגדיר את הסדר ב-BIOS לגבי התקן האתחול הראשון. המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| היי בנאדם, אממ, טוב, ניסיתי לעשות מה שאני sudgested והוא נראה עובד אבל אני הייתי נגד זה מומלץ (אף על פי dont על ידי מישהו שאני באמת סומך על עניינים כאלה: P) את drisk אני seise היה להכניס דיסק אתחול (הוא wasn't א SATA II דיסק רק כדי להבהיר) הבעיה היא שיש לי כי קניתי חדש לוח האם ואני didn't cheak אם זה היה מספיק כדי לתמוך IDE משבצות 2 כוננים קשיחים ושני כונני דיסקים. אבל במקום זה יש חריץ אחד IDE ו SATA II 4 משבצות: ( קורלי |
|
| |||
| |||
| בסדר תן לי לקבל את זה נכון. יש לך SATA 2 כוננים קשיחים מסוג IDE ו 1 CDROM כן? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה לי להחלים שכחתי Hard Disk Drive שטח! | Ostehapz | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 24 ספטמבר 2009 10:26 |
| כונן קשיח תקוע רציף בדיקת דיסק Loop | amyreaney | כוננים & נשלפת | 1 | -27 במאי 2009 03:11 |
| Unmountable האתחול, לא נמצאו דיסקים קשיחים, יש לי דיסק של Windows לתיקון | ve0804 | כוננים & נשלפת | 6 | 14th מאי 2009 14:42 |
| כשל דיסק אתחול, הכנס דיסק המערכת והקש Enter | joebeaven | כוננים & נשלפת | 10 | 18 מרץ 2009 17:39 |
| Tracing עותקים שנעשו בטופס כונן קשיח חיצוני ל דיסק | ketanco | כוננים & נשלפת | 1 | -17 ינואר 2009 01:37 |
| שרשרת כלים | |
| |