![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there, I was wondering, jei jos ok (kaip įpratęs netvarka bet mano aparatūros iki) teikti (ne įkrovos) SATA kietąjį diską serise su CD / DVD diską IDE kabelio? ir turėti savo įkrovos HDD ant SATA II puodai (įkrovos diską)? Any ideas appreciated:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki Garbanius
Sveiki atvykę į TCF Jūs negalite įdėti SATA, standžiajame diske arba optiniai ant paties kabelio, kaip IDE įrenginius. Jungtys yra skirtingos. Tačiau savo padėtį galite turėti SATA diską kaip pagrindinis įkrovos diską, tai tiesiog priklauso nuo to, kaip Jūs nustatote, kaip ir pirmojo paleidimo įtaisas BIOS išdėstymas. Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Hey man, Hmm, ok, aš stengiausi daryti tai, ką aš sudgested ir atrodė, kad darbas, bet man buvo pranešta prieš jį (nors kas nors i dont really pasitikėti tokiais klausimais: P) drisk įdėti į kreiptis buvo diskelį (ji wasnt SATA II diską tiesiog paaiškinti) problema turiu kad nusipirkau naują pagrindinę plokštę ir i didnt cheak jei ji pakankamai IDE slots paremti 2 standžiųjų diskų, ir dviejų diskų. Vietoj to jis tik vienas IDE lizdas, ir 4 SATA II Slots: ( Garbanius |
|
| |||
| |||
| Gerai leiskite man gauti šią teisę. Jūs turite 2 SATA ir 1 IDE cdrom taip? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help Me atgauti prarastą standžiajame diske! | Ostehapz | General Hardware Chat | 3 | 24 rugsėjis 2009 10:26 |
| Hard Drive Stuck nuolat Patikrinkite disko Loop | amyreaney | Drives & Removable Media | 1 | Gegužė 27, 2009 03:11 |
| Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | Gegužė 14, 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk ir paspauskite Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | Kovas 18, 2009 17:39 |
| Tracing kopijos, pagamintos formos kietojo disko į išorinį diską | ketanco | Drives & Removable Media | 1 | 17 sausis 2009 01:37 |
| Temos įrankiai | |
| |