rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

Twardego dysku i dyskietek w serise?

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 cze 2007, 10:17
Nowe państwa grupy

Hi there,

I zastanawiałem się, jeśli jej ok (jak w wont bałagan wszelkie mojego sprzętu w górę), aby położyć (bez bagażnika) Sata dysk twardy w serise z CD / DVD w IDE kabel? i mój boot HDD na SATA II puli (rozruchowego dysku)?

Wszelkie pomysły appreciated:)
Old 12 cze 2007, 10:24
Banned Grupa

Hello Curly

Zapraszamy do TCF

Nie można umieścić dysk SATA, dysk twardy lub optyczne w ten sam kabel jako urządzenia IDE.
Połączenia są różne.
Możesz jednak mieć dysk SATA jako głównego dysku rozruchowego, to po prostu zależy jak ustawić układ w systemie BIOS jako do pierwszego rozruchu urządzenia.

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 12 cze 2007, 10:31
Nowe państwa grupy

Hey man,

Hmm, ok, ja starałem się czynić to, co i sudgested i wydawało się do pracy, ale byłem odradzanych to (choć przez kogoś i dont naprawdę zaufać w takich sprawach: p) drisk i umieścić w seise był dysk rozruchowy (it wasnt jeden dysk SATA II tylko do wyjaśnienia) mam problem polega na tym, że kupiłem nową płytę i didnt cheak i gdyby miał wystarczająco dużo czasu na start lub lądowanie w celu wsparcia IDE 2 dyski twarde i dwa dyski. Zamiast tego jest tylko jeden slot IDE oraz 4 gniazd SATA II: (

Curly
Old 12 cze 2007, 10:40
Banned Grupa

Ok niech mi tego prawa.
Masz 2 dyski twarde SATA i 1 IDE cdrom tak?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.