![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, I zastanawiałem się, jeśli jej ok (jak w wont bałagan wszelkie mojego sprzętu w górę), aby położyć (bez bagażnika) Sata dysk twardy w serise z CD / DVD w IDE kabel? i mój boot HDD na SATA II puli (rozruchowego dysku)? Wszelkie pomysły appreciated:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Curly
Zapraszamy do TCF Nie można umieścić dysk SATA, dysk twardy lub optyczne w ten sam kabel jako urządzenia IDE. Połączenia są różne. Możesz jednak mieć dysk SATA jako głównego dysku rozruchowego, to po prostu zależy jak ustawić układ w systemie BIOS jako do pierwszego rozruchu urządzenia. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Hey man, Hmm, ok, ja starałem się czynić to, co i sudgested i wydawało się do pracy, ale byłem odradzanych to (choć przez kogoś i dont naprawdę zaufać w takich sprawach: p) drisk i umieścić w seise był dysk rozruchowy (it wasnt jeden dysk SATA II tylko do wyjaśnienia) mam problem polega na tym, że kupiłem nową płytę i didnt cheak i gdyby miał wystarczająco dużo czasu na start lub lądowanie w celu wsparcia IDE 2 dyski twarde i dwa dyski. Zamiast tego jest tylko jeden slot IDE oraz 4 gniazd SATA II: ( Curly |
|
| |||
| |||
| Ok niech mi tego prawa. Masz 2 dyski twarde SATA i 1 IDE cdrom tak? |