menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pevný disk a disk v SERIS?

Reply

Thread Tools
Old 12 júna 2007, 10:17
Nový člen skupiny

Default Pevný disk a disk v SERIS?

Ahoj,

Hovoril som si, keď jej ok (ako vo zvyknutý neporiadok z môjho hardware hore), aby (non-boot) SATA pevný disk v SERIS s CD / DVD mechaniku do IDE kabel? a mám boot HDD na SATA II hrniec (boot disk)?

Akékoľvek myšlienky ocenia:)
Old 12 júna 2007, 10:24
Banned Skupina

Ahoj Curly

Vitajte na TCF

Nemôžete dať SATA disk, pevný disk alebo optickú na rovnakom kábli ako IDE zariadení.
Spoje sú odlišné.
Môžete však mať SATA disk ako hlavný boot disk, to prostě záleží ako nastaviť režim v BIOSu ako prvé spúšťacie zariadenie.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 12 júna 2007, 10:31
Nový člen skupiny

Ahoj chlape,

Hmm, ok, som sa snažil urobiť to, čo som sudgested a zdalo sa do práce, ale bol som poučený, že proti (aj keď by niekto i dont naozaj veriť na tieto otázky: P) sa driska aj do seis bol boot disk (to wasn'ta jeden disk SATA II len objasniť) problém mám, je, že som kúpil novú dosku a já didnt cheak keby dost IDE sloty na podporu 2 pevné disky a dva disky. Namiesto toho má ale jeden IDE slot a 4 SATA II slotů: (

Curly
Old 12 júna 2007, 10:40
Banned Skupina

Ok dej mi tu vpravo.
Máte 2 pevné disky SATA a 1 IDE cdrom áno?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Help Me nadobudnúť Lost Voľné miesto na disku! Ostehapz Všeobecné Hardware Chat 3 24.Septembra 2009 10:26
Pevný disk Stuck in priebehový Skontrolujte Disk Obíďte amyreaney Drives & Removable Media 1 27. mája 2009 03:11
Unmountable Zavádzacia Zväzok č pevný disk Našiel som Windows Opravy diskov ve0804 Drives & Removable Media 6 14. mája 2009 14:42
Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18. marca 2009 17:39
Nájdenia kópie vyrobené formou pevného disku na externý disk ketanco Drives & Removable Media 1 17. januára 2009 01:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.