![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Hovoril som si, keď jej ok (ako vo zvyknutý neporiadok z môjho hardware hore), aby (non-boot) SATA pevný disk v SERIS s CD / DVD mechaniku do IDE kabel? a mám boot HDD na SATA II hrniec (boot disk)? Akékoľvek myšlienky ocenia:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Curly
Vitajte na TCF Nemôžete dať SATA disk, pevný disk alebo optickú na rovnakom kábli ako IDE zariadení. Spoje sú odlišné. Môžete však mať SATA disk ako hlavný boot disk, to prostě záleží ako nastaviť režim v BIOSu ako prvé spúšťacie zariadenie. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Ahoj chlape, Hmm, ok, som sa snažil urobiť to, čo som sudgested a zdalo sa do práce, ale bol som poučený, že proti (aj keď by niekto i dont naozaj veriť na tieto otázky: P) sa driska aj do seis bol boot disk (to wasn'ta jeden disk SATA II len objasniť) problém mám, je, že som kúpil novú dosku a já didnt cheak keby dost IDE sloty na podporu 2 pevné disky a dva disky. Namiesto toho má ale jeden IDE slot a 4 SATA II slotů: ( Curly |
|
| |||
| |||
| Ok dej mi tu vpravo. Máte 2 pevné disky SATA a 1 IDE cdrom áno? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Help Me nadobudnúť Lost Voľné miesto na disku! | Ostehapz | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 24.Septembra 2009 10:26 |
| Pevný disk Stuck in priebehový Skontrolujte Disk Obíďte | amyreaney | Drives & Removable Media | 1 | 27. mája 2009 03:11 |
| Unmountable Zavádzacia Zväzok č pevný disk Našiel som Windows Opravy diskov | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. mája 2009 14:42 |
| Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. marca 2009 17:39 |
| Nájdenia kópie vyrobené formou pevného disku na externý disk | ketanco | Drives & Removable Media | 1 | 17. januára 2009 01:37 |
| Thread Tools | |
| |