![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хи тхере,
Био сам задивљен ако њени ок (као у било којем незгодно навика моје горе хардвера) да бисте ставили (не боот) САТА врстом диску у серисе са ЦД / ДВД погон на ИДЕ кабл? и да има мој боот на ХДД САТА ИИ лонац (боот диску)? Било који идеја добродошла:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Поздрав кудрав
Добродошли на ТЦФ Не можете ставити САТА диск, тврди диск или оптички кабл на истом као ИДЕ уређаја. У везама су различите. Можете па ипак имати САТА диск као главни боот диск, само зависи колико сте поставили аранжман у БИОС-као да је први боот уређај. Мы Сыстем: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Хеј човек,
Хмм, ок, ја сам покушао направити што сам судгестед а чинило да раде али сам саветовао против ње (макар неко стварно ја донт труст о таквим стварима: П) на дриск и ставити у сеисе је боот диск (то није приступ САТА ИИ диск само да појаснимо) проблем је у томе што сам ја купио нову матичну плочу и ЈА није цхеак, ако је имао довољно ИДЕ суппорт 2 слот за тврде дискове и два диск Погони. Уместо тога, али има један ИДЕ слот и 4 САТА ИИ слот: ( Кудрав |
|
|
|||
|
|||
|
Ок нека ми се то право.
Имате 2 САТА хард дискова и 1 ИДЕ цдром ыес? |