az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Sabit disk ve serise olarak disk sürücüsü?

Reply

Konu Araçları
Old 12 Haziran 2007, 10:17
Yeni Üye Grubu

Merhaba,

Eğer kendi OK (alışkanlık karışık olarak benim herhangi bir donanım kadar) bir (olmayan açılış koymak I) serise bir CD SATA sabit sürücü merak ediyorum / DVD sürücüsüne bir IDE kablosu? ve önyükleme bir SATA II potu (boot disk) üzerinde HDD var mı?

Herhangi bir fikir takdir:)
Old 12 Haziran 2007, 10:24
Yasak Grubu

Merhaba Curly

Hoşgeldiniz TCF için

Bir IDE aygıtı aynı kablo üzerinde bir SATA sürücü, sabit disk veya optik koymak değildir.
Bağlantıları farklıdır.
Ancak ana önyükleme sürücüsü olarak SATA sürücü olabilir, sadece bağlıdır nasıl ilk önyükleme aygıtı olarak BIOS'unda düzenlenmesi ayarlayın.

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 12 Haziran 2007, 10:31
Yeni Üye Grubu

Hey dostum,

Hmm, tamam, ben ne sudgested yapmaya çalıştım ve bunu ancak çalışma i karşı tavsiye oldu görünüyordu (birini ben olsa dont gerçekten bu konularda: P on) drisk I koymak koymak güvendiğiniz bir önyükleme disketi oldu (bu wasnt Bir SATA II diskte sadece açıklamak için) sorunu var eğer 2 sabit sürücü ve iki disk sürücüleri desteklemek için yeterli IDE yuvaları vardı i ve i didnt cheak yeni bir anakart satın olduğunu. Bunun yerine, ancak sahip bir IDE yuvası ve 4 SATA II yuva: (

Küme
Old 12 Haziran 2007, 10:40
Yasak Grubu

Tamam bana başlayalım.
Evet 2 SATA sabit sürücü ve 1 IDE cdrom?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından