![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, Мені було цікаво, якщо його ОК (як у звичай безлад-небудь з моїх апаратні) до покласти (не завантажувальний) жорсткий диск SATA в serise з CD / DVD дисків в кабелі IDE? і в мене завантаження HDD на горщику, SATA II (завантажувальний диск)? Будь-які ідеї оцінили:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Кучерявий
Ласкаво просимо на TCF Ви не можете покласти SATA-диск, жорсткий диск або оптичні по тому ж кабелю як пристрої IDE. Підключення відрізняються. Однак Ви можете мати SATA диски в якості основного завантажувального диска, це просто залежить, як ви встановите розташування в BIOS в якості першого завантажувального пристрою. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Hey Man, Хм, добре, я спробував зробити те, що я sudgested і здавалося, на працю, але мені порадили проти нього (хоча я від когось Dont дійсно довіряти на такі питання: P) drisk я ставлю в вводити у володіння було завантажувальний диск (це Wasn't SATA II диски просто уточнити), то проблема в мене є, що я купив нову материнську плату, і я Didn't Cheak, якщо воно було досить IDE слота для підтримки 2 жорстких дисків і двох жорстких дисків. Замість цього воно має тільки один слот IDE і 4 SATA II слоти: ( Кучерявий |
|
| |||
| |||
| Ok дозвольте мені отримати це право. У Вас є 2 жорсткі диски SATA і 1 IDE CD-ROM да? |