![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Има ли начин да се вземе външните CD-R/RW диск и постави 40 концерта IDE твърд диск в нея? на CD-R/RW е mitsumi модел # CR-4804te и на твърдия диск е западната цифрови wd400. Аз наистина се нуждае от пространство, така че ако не съществува друг начин да използвате, аз вече имам втори твърд диск и има само две крикове на съединителя. моля помощ. О, да ми COMP е Dell измерение 2400, когато сложих на твърдия диск във външен корпус, включен в USB той го каза, че устройството не бе разпознат. Надявам се това достатъчно информация |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Много по-проста идея е да се получи външен USB 3.5 "твърд диск заграждение.
На иБей, не трябва да разходите много повече от $ 15. Всъщност просто имаше Вижте, тук е пример; http://cgi.ebay.com/NEW-USB-2-0-EXTERNAL-3-5-HARD-DRIVE-ENCLOSURE-CASE-BOX_W0QQitemZ150310789812QQcmdZViewItemQQptZPCC_Dr ives_Storage_Internal? хеш = item150310789812 & _trksi D = p3286.c0.m14 & _trkparms = 66% 3A2 | 65% 3A15 | 39% 3A1 | 240% 3A1318 ![]() Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| свикнал съм да го поберат в корпуса му, че за големи, всякакви други идеи Аз не пространство на диск и арго направя моя работа |
|
| |||
| |||
| Той ще, това е 3,5 "случай, вашите HD е 3.5"? Те идват само в 2 размери, ако то е по-малък е лаптоп на твърдия диск, след което се нуждаете от 2,5 "случай. |
|
| |||
| |||
| Ур правото ви благодаря |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли. |