![]() |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει τρόπος να λάβει εξωτερική CD-R/RW οδήγησης και θέσει σε 40 GIG IDE σκληρό δίσκο σε αυτό; CD-R/RW το μοντέλο είναι ένα Mitsumi # cr-4804te και ο σκληρός δίσκος είναι Western Digital wd400. Πραγματικά πρέπει ο χώρος έτσι ώστε αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος για την χρήση, έχω ήδη μια δευτερεύουσα σκληρό δίσκο και υπάρχει μόνο δύο υποδοχές για την υποδοχή. παρακαλώ βοήθεια. Ναι μου ΜΥΔ είναι μια διάσταση dell 2400, όταν έβαλα το σκληρό δίσκο στο εξωτερικό περίβλημα, συνδεδεμένο σε usb το είπε η συσκευή δεν αναγνωρίστηκε. Ελπίζω ότι αυτό αρκεί info |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια ιδέα είναι πολύ πιο απλό για να πάρετε μια εξωτερική USB 3.5 "σκληρό δίσκο περίβλημα.
Από το eBay δεν θα πρέπει πολύ περισσότερο που το κόστος $ 15. Στην πραγματικότητα μόλις είχε εξετάσει, εδώ είναι ένα παράδειγμα? http://cgi.ebay.com/NEW-USB-2-0-EXTERNAL-3-5-HARD-DRIVE-ENCLOSURE-CASE-BOX_W0QQitemZ150310789812QQcmdZViewItemQQptZPCC_Dr ives_Storage_Internal; hash = item150310789812 & _trksi δ = p3286.c0.m14 & _trkparms = 66% 3A2 | 65% 3A15 | 39% 3A1 | 240% 3A1318 ![]() Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| αυτό wont ταιριάζουν σε αυτό το περίβλημα με τις μεγάλες, κάθε άλλο ιδέες δεν έχω χώρο στη μονάδα δίσκου επίκλισης και κάνω τη δουλειά μου |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει, που είναι 3.5 "περίπτωση, είναι το HD 3.5"; Θα έρθει μόνο σε 2 μεγέθη, εάν είναι μικρότερο είναι ένα φορητό σκληρό δίσκο, τότε χρειάζεστε μια 2.5 "περίπτωση. |
|
| |||
| |||
| ur δικαίωμα ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι. |