![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da li postoji način da se eksterni disk i stavite CD-R/RW 40 harpun IDE hard disk u nju? na CD-R/RW je mitsumi modela # CR-4804te a hard disk je zapadni digitalni wd400. JA stvarno potreba prostor tako da ako ne postoji drugi način koristiti, već imam sekundarni hard disk, a postoji samo dvije dizalice na konektor. ugoditi pomoć. oh yeah moj comp je Dell 2400 dimenziju kad sam stavio na hard disk u vanjsko kućište, priključen je na to rekao USB uređaj nije prepoznat. Nadam se da ovo dovoljno informacija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A puno jednostavnija ideja je da se dobije vanjski USB 3.5 "hard disk kućišta.
Na eBay ne bi trebalo puno više da trošak $ 15. Zapravo je samo pogled, ovdje je jedan primjer; http://cgi.ebay.com/NEW-USB-2-0-EXTERNAL-3-5-HARD-DRIVE-ENCLOSURE-CASE-BOX_W0QQitemZ150310789812QQcmdZViewItemQQptZPCC_Dr ives_Storage_Internal? rasprsne item150310789812 = & _trksi d = p3286.c0.m14 & _trkparms = 66% 3A2 | 65% 3A15 | 39% 3A1 | 240% 3A1318 ![]() My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ona ima običaj da se stane u kućište kako bi njegova velika, sve druge ideje nemam prostora na disku i licemjerje činiti moj rad |
|
| |||
| |||
| Bit će da je 3.5 "slučaju, vaš HD je 3.5"? Oni su tek došli u 2 veličine, ako je manji to je laptop hard disk, onda vam je potrebna 2.5 "slučaju. |
|
| |||
| |||
| ur right hvala vam |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| Hard Drive Data Uklanjanje koji Enclosure? | oliesminis | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 23 kolovoz 2009 14:54 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| Firewire External Hard Drive Enclosure za Sata Hd | Buchanan | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 12. veljača 2009 04:19 |
| Kojima je potrebna pomoć u pronalaženju pravo vanjski hard disk kućišta | bakeddonut | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 10. studeni 2008 18:02 |
| Thread Tools | |
| |