![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar yra būdas priimti išorės CD-R/RW diską ir įdėti 40 koncertą IDE kietąjį diską į jį? CD-R/RW yra pavaros Mitsumi Model # CR-4804te ir kietasis diskas Western Digital wd400. Man reikia erdvės, kad jei ne tai yra kitu būdu naudoti, aš jau turiu vidurinį kietąjį diską ir ten yra tik du kėlikliai ant jungties. Please help. oh yeah mano Comp Dell Dimension 2.400 Kai aš kietojo disko į išorinį korpusą, prijungti jį prie USB ji sakė, kad šis įtaisas buvo neatpažįstamas. Tikiuosi, kad tai pakankamai informacijos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paprasčiau idėja yra gauti išorinį USB 3.5 "kietojo disko korpusas.
EBay neturėtų kainuos kur kas daugiau nei $ 15. Faktiškai tik turėjo atrodyti, čia yra pavyzdys; http://cgi.ebay.com/NEW-USB-2-0-EXTERNAL-3-5-HARD-DRIVE-ENCLOSURE-CASE-BOX_W0QQitemZ150310789812QQcmdZViewItemQQptZPCC_Dr ives_Storage_Internal? hash = item150310789812 & _trksi d = p3286.c0.m14 & _trkparms = 66% 3A2 | 65% 3A15 | 39% 3A1 | 240% 3A1318 ![]() Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| jis įpratęs, kad tilptų korpuso su jo didelis, bet kitų idėjų aš neturiu disko vietos ir cant do mano darbas |
|
| |||
| |||
| Taip, tai yra 3,5 ", tuomet jūsų HD 3.5"? Jie tik ateina į 2 dydžius, jei ji yra mažesnė tai nešiojamas kietasis diskas, tada jums reikia 2,5 "atveju. |
|
| |||
| |||
| UR teisę ačiū |
|
| |||
| |||
| You're welcome. |