![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
există o cale de a lua o CD-R/RW externe conduce vehicule şi de 40 gig pune un hard-disk IDE într-o? de CD-R/RW este un model mitsumi # CR-4804te şi hard-disk este un western digital wd400. Chiar am nevoie de spatiu, deci, dacă nu există un alt mod de a folosi, am deja un al doilea disc şi nu există decât două jacks pe conector. vă rog, ajutor. Oh, da-mi Comp este o dimensiune Dell 2400, atunci când am pus pe hard disc extern în ramă, conectat in usb acesta a declarat că aparatul nu a fost recunoscut. Sper ca acest destul info
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
O idee este mult mai simplu pentru a obţine o extern USB 3.5 "hard disc camera de măsurare.
Pe eBay nu ar trebui să cost mult mai mult ca 15 dolari. De fapt, doar a avut o uite, aici este un exemplu; http://cgi.ebay.com/NEW-USB-2-0-EXTERNAL-3-5-HARD-DRIVE-ENCLOSURE-CASE-BOX_W0QQitemZ150310789812QQcmdZViewItemQQptZPCC_Dr ives_Storage_Internal? hash = item150310789812 & _trksi d = p3286.c0.m14 & _trkparms = 66% 3A2 | 65% 3A15 | 39% 3A1 | 240% 3A1318 ![]()
Sistemul meu: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
acesta se încadrează în obiceiul ca carcasa sa de a mari, orice alte idei nu am spatiu pe disc si cant-mi fac de lucru
|
|
|
|||
|
|||
|
Acesta va fi, că este un 3.5 "caz, este HD 3.5"?
Au venit doar in 2 dimensiuni, în cazul în care acesta este mai mic, este un laptop hard disc, atunci ai nevoie de un 2.5 "caz. |
|
|
|||
|
|||
|
ur dreptul mulţumesc
|
|
|
|||
|