![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи є спосіб взяти зовнішній привід CD-R/RW і поклав 40 концертом IDE жорсткий диск в це? CD-R/RW є модель № Mitsumi CR-4804te і жорсткий диск Western Digital wd400. Мені справді потрібно простір так, якщо не існує інший спосіб використання, у мене вже є другий жорсткий диск і є тільки два гнізда на роз'ємі. Будь ласка, допоможіть. Oh Yeah моєї Comp є Dell Dimension 2400, коли я ставлю жорсткий диск в зовнішній корпус, включив її в USB він говорить, що пристрій не розпізнається. Я сподіваюся, що це достатньо інформації |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Набагато простіше, ідея повинна отримати зовнішній USB 3.5 "жорсткому корпусі приводу.
На eBay не повинен коштувати набагато більше $ 15. Насправді тільки що от, тут для прикладу; http://cgi.ebay.com/NEW-USB-2-0-EXTERNAL-3-5-HARD-DRIVE-ENCLOSURE-CASE-BOX_W0QQitemZ150310789812QQcmdZViewItemQQptZPCC_Dr ives_Storage_Internal? hash = item150310789812 & _trksi D = & p3286.c0.m14 _trkparms = 66% 3A2 | 65% 3A15 | 39% 3A1 | 240% 3A1318 ![]() Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| зазвичай він поміщається в корпус, що на своїй великий, будь-які інші ідеї у мене немає місця на диску і косяк робити мою роботу |
|
| |||
| |||
| Він буде, тобто 3,5 "випадку, ваше HD 3.5"? Вони тільки приходять у 2 розмірах, якщо воно менше це портативний жорсткий диск, то вам потрібен 2,5 "справу. |
|
| |||
| |||
| Ура права дякую вам |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Hard Drive Data видаленню, Яка замикання? | oliesminis | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 23 серпня 2009 14:54 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Firewire Зовнішній жорсткий диск Корпус для SATA HD | Бьюкенен | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 12 лютого 2009 04:19 |
| Потребують допомоги при пошуку правильних жорсткого диска зовнішній корпус | bakeddonut | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 10 листопада 2008 18:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |