по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Твърд диск въпроси.

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 юни 2007, 20:15
Новите държави Група

Default Твърд диск въпроси.

Добре, вижте, който ви позволява да решим този проблем. Досега всички търсещи Айв извършва на Google hasn't помогна.

Моят WD HDD почина преди няколко дни, така купих друг. Аз поставих новия HDD като основната капитана и стари (повредени) HDD като основната роб. Сега искам да изтегли повече данни от стария твърд диск, както е възможно. Проблема е, че дори невъзможен видите стария HDD (роб) в Windows. BIOS разпознава го и така няма Device Manager, но когато отида отворен на компютъра ми, само за нови HDD е наличен. Тогава влезе в управлението на диск за възлагане писмо (Google търсене показва, че е това, което трябва да се направи), но диска за управление doesn't видите роб или HDD.

Така че, моят въпрос е, какво сега? Всяко Помощ ще бъде оценена.

Между другото, старата HDD, че разбил, мога да чуя, че се върти. Im XP изпълняват пропорционално, ако тя също трябва да бъдат известни.
Old 22 юни 2007, 21:32
Член Група

Опитайте да зададете двата кабела да изберете, и след това настройка на капитана шофиране в последния IDE порт, както и лошо един средата пристанище.

дам, че пляскане и да видим какво ще стане. Ако тя все още не работи, както и диск управление не виждам това, но можете да го чуя предене, добре, най-вероятно това се случва да има нещо в серво моторни на задвижващо на ръката, и това е вид терминал .... Но нека се опитаме няколко неща, първо .....

V
Old 22 юни 2007, 23:04
Забранени група

Добри съвети от Valis там Elkay, но тъй като тя вече е форматиран ми пари, следва да е напълно Прецакани.

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 22 юни 2007, 23:45
Новите държави Група

Добре, ще опитам, че точно сега
Old 23 юни 2007, 00:01
Новите държави Група

Valis, аз се опитах какво предлага, но все още диск управление doesn't разпознава стария твърд диск.
Old 23 юни 2007, 06:27
Забранени група

Пусни диска проверете го Elkay, като отидете на Старт Изпълни и въведете Chkdsk (буквата на устройството):
Като пример за това;
Chkdsk E:
Old 23 юни 2007, 09:37
Новите държави Група

Добре, но DONT Трябва ми нещо да тече този Chkdsk команда? Ще бъде ли по XP CD?
Old 23 юни 2007, 09:43
Забранени група

Chkdsk е прост команден ред, които ще alow ли да се установи дали има някакви лоши сектори на твърдия диск.
Той вече е построен в XP и няма да имат нужда от диск.
По-долу е заснет когато някой има пуснете проверка на флопи диск, обозначен със Chkdsk А:

Old 23 юни 2007, 12:49
Член Група

добър разговор, wolfey ..... мисля, че закован него, диск за управление не се виждат, тя вероятно няма да великия база данни, в небето ..... ние ще видим дали Chkdsk вижда нищо, но парите ми се на ръката, както е в твърдия диск се върти ..... ние ще видим ...
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? nightstar Процесори, дънни платки & RAM 4 9-ти ноември 2009 10:30
Xbox 360 Твърд диск въпроси orkutshare PC & конзолата Gaming 3 17 Авг 2009 09:35
Помощ С Струговане Slave Hard Drive до главния Hard Drive Cogglesz Дискове & сменяемите носители 1 30 Март 2009 09:28
Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. XPC465 Дискове & сменяемите носители 1 3 Март 2009 06:46
Твърд диск, свързани обувка въпроси. damnwall Общи Хардуер Чат 1 3 Feb 2008 13:11
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc