![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, вижте, който ви позволява да решим този проблем. Досега всички търсещи Айв извършва на Google hasn't помогна. Моят WD HDD почина преди няколко дни, така купих друг. Аз поставих новия HDD като основната капитана и стари (повредени) HDD като основната роб. Сега искам да изтегли повече данни от стария твърд диск, както е възможно. Проблема е, че дори невъзможен видите стария HDD (роб) в Windows. BIOS разпознава го и така няма Device Manager, но когато отида отворен на компютъра ми, само за нови HDD е наличен. Тогава влезе в управлението на диск за възлагане писмо (Google търсене показва, че е това, което трябва да се направи), но диска за управление doesn't видите роб или HDD. Така че, моят въпрос е, какво сега? Всяко Помощ ще бъде оценена. Между другото, старата HDD, че разбил, мога да чуя, че се върти. Im XP изпълняват пропорционално, ако тя също трябва да бъдат известни. |
|
| |||
| |||
| Опитайте да зададете двата кабела да изберете, и след това настройка на капитана шофиране в последния IDE порт, както и лошо един средата пристанище. дам, че пляскане и да видим какво ще стане. Ако тя все още не работи, както и диск управление не виждам това, но можете да го чуя предене, добре, най-вероятно това се случва да има нещо в серво моторни на задвижващо на ръката, и това е вид терминал .... Но нека се опитаме няколко неща, първо ..... V |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добри съвети от Valis там Elkay, но тъй като тя вече е форматиран ми пари, следва да е напълно Прецакани.
| |||
| |||
| Добре, ще опитам, че точно сега |
|
| |||
| |||
| Valis, аз се опитах какво предлага, но все още диск управление doesn't разпознава стария твърд диск. |
|
| |||
| |||
| Пусни диска проверете го Elkay, като отидете на Старт Изпълни и въведете Chkdsk (буквата на устройството): Като пример за това; Chkdsk E: |
|
| |||
| |||
| Добре, но DONT Трябва ми нещо да тече този Chkdsk команда? Ще бъде ли по XP CD? |
|
| |||
| |||
| Chkdsk е прост команден ред, които ще alow ли да се установи дали има някакви лоши сектори на твърдия диск. Той вече е построен в XP и няма да имат нужда от диск. По-долу е заснет когато някой има пуснете проверка на флопи диск, обозначен със Chkdsk А: |
|
| |||
| |||
| добър разговор, wolfey ..... мисля, че закован него, диск за управление не се виждат, тя вероятно няма да великия база данни, в небето ..... ние ще видим дали Chkdsk вижда нищо, но парите ми се на ръката, както е в твърдия диск се върти ..... ние ще видим ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Xbox 360 Твърд диск въпроси | orkutshare | PC & конзолата Gaming | 3 | 17 Авг 2009 09:35 |
| Помощ С Струговане Slave Hard Drive до главния Hard Drive | Cogglesz | Дискове & сменяемите носители | 1 | 30 Март 2009 09:28 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Твърд диск, свързани обувка въпроси. | damnwall | Общи Хардуер Чат | 1 | 3 Feb 2008 13:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |