menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pevný disk otázky.

Reply

Thread Nástroje
Old 22. června 2007, 20:15
Nový člen skupiny

Default Pevný disk otázky.

Ok, lets vidět, kdo může vyřešit tento problém. Zatím všechny vyhledávání IVE udělat na Google hasn't pomohl.

HDD WD My zemřel před pár dny, tak jsem koupil jinou. Postavil jsem nový hdd jako hlavní velitel a staré (poškozená) hdd jako primární slave. Teď chtějí získat co nejvíce dat ze starých hdd jak je to možné. Problém je, já dotírat dokonce vidět starý hdd (slave) v systému Windows. BIOS rozpoznává a tak nemá správce zařízení, ale když jdu otevřít počítač pouze nový hdd je přítomna. I pak šel do vedení na disku přiřadit mu písmeno (Google Search ukázalo, že je to, co je třeba udělat), ale disk management doesnt viz slave hdd buď.

Takže, moje otázka je, co teď? Pomoci by ocenili.

Na cestě, starý hdd, který havaroval, můžu slyšet spinningu. Im běží XP Pro, pokud je potřeba, aby byly známy.
Old 22. června 2007, 21:32
Člen Skupina

Zkuste nastavit jak vybrat kabel a potom nastavení master disk na poslední ide port a špatné jedno na střední přístavu.

dát že crack a vidět, co se stane. Pokud to stále nefunguje a disk management není vidět, ale můžete slyšet spřádání, ale s největší pravděpodobností je to bude něco ve servo motor pro pohon paže, a to je druh terminálu .... ale pojďme vyzkoušet pár věcí, první .....

v.
Old 22. června 2007, 23:04
Banned Skupina

Dobré rady od Vališ Elkay tam ale viděli, jak to bylo již naformátovaný peníze na to, že je zcela knackered.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 22. června 2007, 23:45
Nový člen skupiny

Ok, se bude snažit, aby právě teď
Old 23. června 2007, 00:01
Nový člen skupiny

Vališ, Zkoušel jsem to, co jste navrhl, ale disk řízení stále doesnt rozpoznat starý pevný disk.
Old 23. června 2007, 06:27
Banned Skupina

Spustit kontrolu disku na něm Elkay tím, že půjdete na Start Spustit a zadejte příkaz chkdsk (písmeno):
Tak jako například;
chkdsk e:
Old 23. června 2007, 09:37
Nový člen skupiny

Ok, ale já dont potřeba něco spustit příkaz chkdsk, že? Bylo by na xp cd?
Old 23. června 2007, 09:43
Banned Skupina

Chkdsk je jednoduchý příkaz, který bude alow abyste zjistil, zda existují nějaké vadné sektory na pevném disku.
Je již zabudované do XP a nebudete potřebovat disk.
Níže je zastřelen, pokud má někdo spustí kontrolu diskety označený na chkdsk a:

Old 23. června 2007, 12:49
Člen Skupina

Dobrej nápad, wolfey ..... myslíte, že jste ji přibitý, správu disku není vidět to, je to pravděpodobně odešla s velkou databázi na obloze ..... uvidíme, pokud chkdsk nevidí nic, ale moje peníze na ruku, jak je disk přádelnictví ..... uvidíme ...
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.