μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Hard Drive θέματα.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Ιουν 2007, 20:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Hard Drive θέματα.

Ας δούμε ποιος μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα. Μέχρι τώρα όλα τα IVE γίνει αναζήτηση στο Google hasn't βοήθησε.

Hdd WD μου πέθανε πριν από λίγες ημέρες, ώστε αγόρασα άλλο ένα. Έχω που το νέο hdd ως πρωταρχικό πλοίαρχο και τα παλιά (κατεστραμμένη) hdd ως πρωταρχικό σκλάβος. Τώρα θέλω να ανακτήσει όσα δεδομένα από το παλιό hdd δυνατό. Πρόβλημα είναι, θα δείτε ακόμη επίκλισης των παλαιών hdd (σκλάβος) στα Windows. Bios αναγνωρίζει ότι το ίδιο και η διαχείριση συσκευών, αλλά όταν πάω ανοίξετε τον υπολογιστή μου, μόνο τα νέα hdd είναι παρούσα. Πήγα έπειτα σε δίσκο διαχείρισης να αναθέσει μια επιστολή (google αναζήτηση έδειξε ότι είναι τι πρέπει να γίνει), αλλά δίσκο διαχείριση doesn't δείτε την hdd είτε σκλάβα.

Έτσι, η ερώτησή μου είναι, ό, τι τώρα; Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη.

Με τον τρόπο, το παλιό hdd ότι τράκαρε, μπορώ να ακούσω την κλώση. Im λειτουργίας XP Pro επίσης αν πρέπει να είναι γνωστές.
Old 22 Ιουν 2007, 21:32
Μέλος Ομάδα

Δοκιμάστε να ρυθμίσετε τόσο για την καλωδιακή επιλέξετε και, στη συνέχεια, τον καθορισμό του πλοιάρχου οδηγείτε στην τελευταία ide λιμάνι, και το κακό για την κατάσταση στη Μέση λιμάνι.

δώσουμε ότι μια ρωγμή και να δούμε τι θα γίνει. Αν πάλι δεν λειτουργεί, και διαχείρισης δίσκου δεν βλέπουμε, αλλά μπορείτε να την ακούσετε την κλώση, καλά, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάτι στο βοηθητικό μοτέρ για το ενεργοποιητή του βραχίονα, και ότι το είδος του τερματικού σταθμού .... αλλά ας προσπαθήσουμε πρώτα μερικά πράγματα .....

v
Old 22 Ιουν 2007, 23:04
Banned Ομάδα

Καλές συμβουλές από εκεί Valis Elkay αλλά δεδομένου ότι ήταν ήδη διαμορφωμένη του για τα λεφτά μου να είναι τελείως knackered.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 22 Ιουν 2007, 23:45
Νέο Μέλος Ομάδα

Ok, θα προσπαθήσω ότι τώρα
Old 23η Ιουνίου 2007, 00:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Valis, προσπάθησα αυτό που αναφέρατε, αλλά δίσκο διαχείρισης ακόμα doesn't αναγνωρίζουν το παλιό σκληρό δίσκο.
Old 23η Ιουνίου 2007, 06:27
Banned Ομάδα

Εκτελέστε ένα δίσκο έλεγχο αυτό Elkay πηγαίνοντας στο Start Run και πληκτρολογήστε chkdsk (γράμμα):
Όπως για παράδειγμα έτσι?
chkdsk e:
Old 23η Ιουνίου 2007, 09:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Ok, I dont, αλλά κάτι πρέπει να τρέχει η εντολή chkdsk; Θα ήταν για το xp cd;
Old 23η Ιουνίου 2007, 09:43
Banned Ομάδα

Chkdsk είναι μια απλή γραμμή εντολών που θα alow σας για να εξακριβώσουν αν υπάρχουν κατεστραμμένα τμήματα του σκληρού δίσκου.
Είναι ήδη να κατασκευάζονται σε XP και δεν θα χρειαστεί το δίσκο.
Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο όπου κάποιος έχει εκτελεστεί κατά τον έλεγχο σε μια δισκέτα που δηλώνεται με την εντολή chkdsk σε:

Old 23η Ιουνίου 2007, 12:49
Μέλος Ομάδα

καλή κλήση, wolfey ..... νομίζετε ότι καρφωμένα, διαχείρισης δίσκου δεν βλέπω, είναι πιθανόν να προχωρήσει η μεγάλη βάση δεδομένων στον ουρανό ..... θα δω αν το chkdsk βλέπει τίποτα, αλλά τα λεφτά μου είναι σχετικά με το χέρι, όπως ο δίσκος είναι κλώση ..... θα δείτε ...
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; nightstar Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30
Xbox 360 Hard Drive θέματα orkutshare PC & Console Gaming 3 17 Αυγ 2009 09:35
Βοήθεια Με Όσον Slave Hard Drive στο κύριο Hard Drive Cogglesz Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 30 Μαρ 2009 09:28
Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. XPC465 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 3η Μαρ 2009 06:46
Σκληρό δίσκο εκκίνησης που σχετίζονται με ζητήματα. damnwall Γενική Συζήτηση Hardware 1 3 Φεβ 2008 13:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.