manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Hard disk pitanja.

Reply

Thread Tools
Old 22. lipnja 2007, 20:15
Novi član grupe

Default Hard disk pitanja.

Ok, omogućuje vidjeti tko može riješiti ovaj problem. Do sada je sve učinio u potrazi ive na Googleu hasn't pomogao.

Moj WD hdd umro prije nekoliko dana pa sam kupila drugu. Imam postaviti novi hdd kao primarni master i stara (oštećene) hdd kao primarni rob. Sada želim da uzmeš što više podataka isključeni stari hdd moguće. Problem je, ja ne mogu ni vidjeti stari hdd (rob) u sustavu Windows. Bios ga prepoznaje i tako se uređaj manager, ali kad idem otvoriti moj računalo, samo novi hdd je prisutan. I onda je otišao u Disk Management za dodjeljivanje ga pismo (google pretraga pokazala je da je ono što mora biti učinjeno), ali se vidi disk management rob hdd oba.

Dakle, moje pitanje je, što sad? Bilo koji pomoć bi bilo poštovati.

Na putu, da je stari hdd pala, mogu čuti predenje. Im trčanje xp pro i ako to treba biti poznato.
Old 22. lipnja 2007, 21:32
Member Group

Pokušajte postaviti kabel na oba odabir, a zatim postavljanje majstor voziti na zadnjem IDE portu, a loš jedan na sredini luka.

dati da se ispucati i vidjeti što se događa. Ako i dalje ne radi, a disk management je ne vidim ga ali možete čuti predenje, dobro, vrlo vjerojatno da će biti nešto u servo motor na aktuator mišicom, i to je vrsta terminala .... ali ćemo pokušati nešto malo prvi .....

v
Old 22. lipnja 2007, 23:04
Zabranjen Group

Dobar savjet od Valis postoji Elkay ali vidim kako je to bilo već formatiran moj novac je na njoj se totalno knackered.

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 22. lipnja 2007, 23:45
Novi član grupe

Ok, da će nastojati odmah
Old 23. lipnja 2007, 00:01
Novi član grupe

Valis, ono što sam predložio, ali još uvijek se disk management prepoznati stari hard disk.
Old 23. lipnja 2007, 06:27
Zabranjen Group

Pokreni disk na njemu Elkay provjeriti odlaskom na Start Run i upišite chkdsk (slovo pogona):
Poput tako na primjer;
chkdsk E:
Old 23. lipnja 2007, 09:37
Novi član grupe

U redu, ali JA dont morati nešto pokrenuti taj chkdsk naredbu? Biste li se na xp cd?
Old 23. lipnja 2007, 09:43
Zabranjen Group

Chkdsk je jednostavna komandne linije koje će alow vas da provjerite postoje li loši sektori na disku.
To je već izgrađeno na XP i nećete trebati disk.
Ispod je pucao netko gdje ima pokrenite provjeru na disketi obilježeni su chkdsk a:

Old 23. lipnja 2007, 12:49
Member Group

dobar poziv, wolfey ..... misliš da je pričvršćen, disk management je ne vidim to, to je vjerojatno otišao u veliku bazu podataka na nebu ..... ćemo vidjeti ako chkdsk vidi ništa, ali moj novac na ruka, kao što je disk vrti ..... ćemo vidjeti ...
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? nightstar CPU, Matične ploče i RAM 4 9. studeni 2009 10:30
Xbox 360 hard disk pitanja orkutshare PC & konzole Igre 3 17. kolovoz 2009 09:35
Pomoć s Okretanje Slave na glavni Hard Drive Hard Drive Cogglesz Drives & Izmjenjivi mediji 1 30. ožujak 2009 09:28
Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. XPC465 Drives & Izmjenjivi mediji 1 3. ožujak 2009 06:46
Hard disk boot povezanih pitanja. damnwall General Hardware Chat 1 3. veljača 2008 13:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.