kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Merevlemez kérdéseket.

Reply

Téma eszközök
Old Június 22 2007, 20:15
Új tag Csoport

Default Merevlemez kérdéseket.

Ok, a segítségével ki tudja megoldani ezt a problémát. Eddig az összes keresett ive done Google hasn't segített.

Saját WD hdd meghalt néhány nappal ezelőtt úgy vettem egy másikat. Én meg az új HDD, mint az elsődleges master és a régi (sérült) HDD, mint az elsődleges rabszolga. Most akarom letölteni, annyi adat le a régi HDD, amennyire csak lehetséges. A probléma az, hogy vidám is lehet találkozni a régi HDD (szolga) az ablakokat. Bios felismeri, és így nem Eszközkezelőben, de amikor én nyitott a számítógépet, csak az új hdd van jelen. Aztán bement Lemezkezelés jelöljenek meg egy levelet (google keresés kimutatta, hogy mit kell tenni), de Lemezkezelés doesnt a slave hdd sem.

Szóval, a kérdésem az, hogy milyen most? Akármi segít lenne méltányol.

By the way, a régi hdd, hogy lezuhant, én is hallom, hogy fonásra. Im futó XP Pro is, ha kell, ismert.
Old Június 22 2007, 21:32
Csoport tagja

Próbáld mind a kábel válasszuk, majd a beállítás a parancsnok vezessen az utolsó IDE port, és a rossz a középső port.

adni, hogy egy kiváló, és mi történik. Ha még mindig nem működik, és a lemez kezelése nem látok, de lehet hallani fonásra, jól, nagyon valószínű, hogy lesz valami a szervó motor a működtető kar, és ez a fajta terminál .... de próbáljunk egy pár dolgot első .....

v
Old Június 22 2007, 23:04
Tiltott Group

Jó tanácsok a kül ott Elkay, de látva, ahogy azt már formázta a pénzem van rá, hogy teljesen knackered.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Június 22 2007, 23:45
Új tag Csoport

Ok, megpróbálom, hogy most
Old Június 23 2007, 00:01
Új tag Csoport

Kül, kipróbáltam, amit javasoltak, de a lemez kezelése még doesnt ismeri a régi merevlemezére.
Old Június 23 2007, 06:27
Tiltott Group

Fuss a lemez ellenőrzése azt Elkay által a Start Futtatás és típusa chkdsk (meghajtó betűjele):
Mint ezt a példát;
chkdsk e:
Old Június 23 2007, 09:37
Új tag Csoport

Ok, de ne tudok valamit futtatni, hogy a chkdsk parancs? Lenne-e az XP CD-t?
Old Június 23 2007, 09:43
Tiltott Group

Chkdsk egy egyszerű parancssori hogy alow Önnek, hogy meggyőződhessen az esetleges hibás szektorok a merevlemezen.
Már most épült az XP és akkor nem kell a lemez.
Az alábbiakban a kép, ha valaki fut ellenőrzése hajlékonylemezre jelölt a chkdsk a:

Old Június 23 2007, 12:49
Csoport tagja

jó hívás wolfey ..... gondolom, szegezve, a lemez kezelése nem látom azt, hogy valószínűleg elmentek a hatalmas adatbázist az ég ..... majd meglátjuk, ha chkdsk lát semmit, de a pénz a kar, mint a lemez szálképzés ..... majd meglátjuk ...
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? nightstar Processzorok, alaplapok és RAM 4 November 9, 2009 10:30
Az Xbox 360 merevlemez problémák orkutshare PC és konzol játékok 3 17. augusztus 2009 09:35
Segítség a Turning Slave Hard Drive A merevlemezek Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. március 2009 09:28
Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. március 2009 06:46
Merevlemez kapcsolódó indító kérdéseket. damnwall Általános fémáru Chat 1 3. február 2008 13:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.