![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, מאפשר לראות מי יכול לפתור את הבעיה הזו. עד כה כל ive לעשות חיפוש ב-Google hasn't עזר. WD HDD שלי מת לפני כמה ימים, אז קניתי עוד אחד. יש לי להגדיר את HDD חדש כממונה הראשי הישן (פגום) HDD כעבד הראשי. עכשיו אני רוצה לאחזר נתונים כמו הרבה מעל HDD הישן ככל האפשר. הבעיה היא, אני לא יכולה אפילו לראות את HDD הישן (עבד) ב-Windows. ה-BIOS מזהה אותו וגם במנהל ההתקנים, אבל כשאני פותח את המחשב שלי, רק HDD חדשה מופיעה. אז אני נכנס לניהול הדיסק כדי להקצות אותו מכתב (החיפוש Google הראו כי זה מה שצריך לעשות) אבל doesn't וניהול הדיסק לראות את העבד או HDD. אז, השאלה שלי היא, מה עכשיו? כל עזרה תהיה מוערכת. דרך אגב, את HDD הישן שהתרסק, אני יכול לשמוע אותו מסתובב. Im running XP Pro גם אם זה צריך להיות ידוע. |
|
| |||
| |||
| נסה להגדיר בשני הכבלים כדי לבחור, ולאחר מכן הגדרת הכונן מאסטר על יציאת ה-IDE לאחרונה, ואת אחד רע על הנמל באמצע. לתת זה סדק ולראות מה יקרה. אם זה עדיין לא עובד, וניהול הדיסק הוא לא רואה אותו אבל אתה יכול לשמוע אותו מסתובב, טוב, סביר להניח שזה הולך להיות משהו המנוע מיקוד על זרוע actuator, וזה סוג של הטרמינל .... אבל בוא ננסה כמה דברים הראשון ..... V |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב עצה וליז שם Elkay אבל מאחר שזה כבר מעוצב הכסף שלי על זה להיות סחוט לגמרי.
| |||
| |||
| Ok, תנסה כי עכשיו |
|
| |||
| |||
| ואליס, ניסיתי מה שהצעת, אבל עדיין דיסק מושלם doesn't מזהה את הכונן הקשיח הישן. |
|
| |||
| |||
| להריץ בדיקת הדיסק על ידי Elkay זה הולך להתחיל Run ו הקלד chkdsk (אות הכונן): כמו כך למשל; chkdsk דואר: |
|
| |||
| |||
| בסדר, אבל אני צריכה משהו dont לרוץ כי הפקודה chkdsk? האם זה יהיה על XP את התקליטור? |
|
| |||
| |||
| Chkdsk היא שורת פקודה פשוטה אשר alow לך לברר אם יש סקטורים פגומים בכונן הקשיח. הוא בנוי כבר ל XP, לא תצטרך את הדיסק. בהמשך הוא ירה שם מישהו לרוץ לבדוק על דיסקט כינה את chkdsk על ידי א: |
|
| |||
| |||
| לקרוא טוב, wolfey ..... אתה חושב שזה ממוסמר, וניהול הדיסק הוא לא רואה את זה, זה הלך כנראה למסד הנתונים הגדול בשמיים ..... ונראה אם chkdsk רואה שום דבר, אבל הכסף שלי על זרועו, כמו הדיסק הוא מסתובב ..... נראה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 נובמבר 2009 10:30 |
| Xbox 360 Hard Drive בעיות | orkutshare | PC & קונסולת משחקים | 3 | -17 אוגוסט 2009 09:35 |
| עזרה עם הפעלת Slave to Main Hard Drive Hard Drive | Cogglesz | כוננים & נשלפת | 1 | 30 מרץ 2009 09:28 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| כונן קשיח סוגיות הקשורות האתחול. | damnwall | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 3rd פברואר 2008 13:11 |
| שרשרת כלים | |
| |