mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Kietasis diskas klausimus.

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 22, 2007, 20:15
Naujas Narys

Default Kietasis diskas klausimus.

Gerai, leidžia pamatyti, kas gali išspręsti šią problemą. Iki šiol visos paieškos Ive Done google hasn't padėjo.

Mano WD HDD mirė prieš kelias dienas, kad aš nusipirkau kitą. Aš pastatyti naują hdd kaip pagrindinis kapitonas ir vyresnysis (pažeisti) hdd kaip pagrindinis vergas. Dabar aš noriu gauti kuo daugiau duomenų, ne senas HDD įmanoma. Problema yra, I cant net pamatyti seną hdd (slave) Windows. BIOS pripažįsta, kad ir taip nėra Device Manager ", bet kai aš einu Atidarykite Mano kompiuteris, tik nauja hdd yra. Aš tada nuvyko į disko valdymo priskirti jai laišką ( "Google" paiešką, paaiškėjo, kad tai, kas turi būti padaryta), bet disko valdymo doesnt pamatyti slave HDD arba.

Taigi, mano klausimas yra, kas dabar? Any help būtų dėkingi.

Beje, senas HDD, kad sudužo, galiu klausytis verpimas. Im veikia XP Pro taip pat, jei ji turi būti žinoma.
Old Birželis 22, 2007, 21:32
Narys

pabandyti nustatyti tiek kabelinė pasirinkti, ir tada, kuriame pagrindinis diskas IDE paskutinio uosto, ir vienas blogas apie Vidurio uosto.

duoti, kad įtrūkimai ir žiūrėsime kas atsitiks. Jei jis vis dar neveikia, ir disko valdymo nematote, tačiau galite išgirsti jį verpti, ir, greičiausiai tai bus kažkas servo variklio pavara ant rankos, ir tai savotiška terminalas .... O dabar pabandykite keletą dalykų pirmos .....

v
Old Birželis 22, 2007, 23:04
Banned Group

Geras patarimų välis ten Elkay tačiau matome, kaip jis jau buvo suformatuotas mano piniginę dėl to yra visiškai knackered.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Birželis 22, 2007, 23:45
Naujas Narys

Gerai, pasistengsime, kad dabar
Old Birželis 23, 2007, 00:01
Naujas Narys

Välis, aš bandžiau ką siūlė, bet disko valdymo dar doesnt atpažinti senas kietasis diskas.
Old Birželis 23, 2007, 06:27
Banned Group

Pradėti diską patikrinkite, ar ant jo Elkay, eikite į Pradėti Run ir įrašykite chkdsk (disko raide):
Kaip kad pvz;
chkdsk e:
Old Birželis 23, 2007, 09:37
Naujas Narys

Gerai, bet Dont man reikia ką nors skaičiuoti, kad chkdsk komanda? Ar jis bus ant XP CD?
Old Birželis 23, 2007, 09:43
Banned Group

Chkdsk yra paprastas komandų eilutę bus alow jums išsiaiškinti, ar yra blogų sektorių kietajame diske.
Tai jau pastatytas prie XP ir jums nereikės diską.
Žemiau yra ugnis, kai kažkas paleisti į diskelį žymimas chkdsk patikrinkite:

Old Birželis 23, 2007, 12:49
Narys

geras pokalbis, wolfey ..... manote nailed it, disko valdymo nematote, jis greičiausiai atvyko į didelį duomenų bazėje dangaus ..... matysime, jei chkdsk nemato nieko, bet mano pinigai ant rankos, nes diskas sukasi ..... we'll see ...
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? nightstar CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 9 lapkritis 2009 10:30
"Xbox 360" kietąjį diską klausimai orkutshare PC & konsolės Žaidimai 3 Rugpjūtis 17, 2009 09:35
Pagalba su posūkiu Slave Hard Drive Pagrindinis Hard Drive Cogglesz Drives & Removable Media 1 Kovas 30, 2009 09:28
Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. XPC465 Drives & Removable Media 1 3 kovas 2009 06:46
Kietojo disko įkrovos susiję klausimai. damnwall General Hardware Chat 1 3 vasaris 2008 13:11
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.