mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Cietais disks jautājumiem.

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 22, 2007, 20:15
New Member Group

Default Cietais disks jautājumiem.

Ok, ļauj redzēt, kas varētu atrisināt šo problēmu. Līdz šim visi meklēšana IVE veikta google hasn't palīdzēja.

Mans WD HDD nomira pirms dažām dienām, lai es iegādājās vēl vienu. Man ir noteikta jauna hdd kā primāro kapteinis un vecuma (bojāta) hdd kā primāro vergu. Tagad es vēlos paņemt tik daudz datus no vecā HDD, cik iespējams. Problēma, nevaru pat redzēt veco HDD (vergu) in logiem. BIOS to atpazīst un tā tas Device Manager, bet, kad eju atvērt savu datoru, tikai jauna hdd ir klāt. Es tad iegāja Disk Management, lai piešķirtu tai vēstuli (Google meklēšana parādīja, ka ir tas, kas jādara), bet Disk Management doesn't redzēt vergu hdd vai nu.

Tātad, mans jautājums ir, kāda tagad? Any help būtu appreciated.

Ar citu, vecā HDD, ka avarēja, es varu dzirdēt vērpšanai. Im darbojas xp pro arī tad, ja tas ir zināms.
Old Jūnijs 22, 2007, 21:32
Loceklis

Iestatiet gan kabeli atlasīt, un pēc tam nosakot kapteinis jābrauc pēdējā ide porta un slikti viens par vidu ostā.

atdot šo plaisu un redzēt, kas notiek. Ja tas joprojām nedarbojas, un disku pārvaldība nav redzēt, bet jūs varat dzirdēt to vērpšanai, labi, visticamāk tas būs kaut kas servo motoru par ierīces roku, un tas ir sava veida termināla .... bet pamēģināsim dažas lietas Pirmais .....

v
Old Jūnijs 22, 2007, 23:04
Banned Group

Labs padoms no Valis ir Elkay taču redzēt, kā tas jau tika formatēts savu naudu ir par to tiek pilnībā knackered.

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Jūnijs 22, 2007, 23:45
New Member Group

Ok, mēģināšu, šobrīd
Old Jūnijs 23, 2007, 00:01
New Member Group

Valis, es mēģināju, kas jums ieteica, bet disks pārvaldība joprojām doesn't atzīt veco cieto disku.
Old Jūnijs 23, 2007, 06:27
Banned Group

Palaidiet diska pārbaudi par to Elkay dodoties uz Start Run un veidu chkdsk (diska burts):
Tāpat kā tā, piemēram;
chkdsk e:
Old Jūnijs 23, 2007, 09:37
New Member Group

Ok, bet dont man vajag kaut ko palaist, ka chkdsk komandu? Vai tas būtu no xp cd?
Old Jūnijs 23, 2007, 09:43
Banned Group

Chkdsk ir vienkāršs komandrindas, kas alow jums lai noskaidrotu, vai ir kādi bad sektori ar cieto disku.
Tas jau ir uzcelta uz XP un jums nav nepieciešams disks.
Zemāk ir nošauts, ja kāds ir darbojies pārbaude disketi apzīmē ar chkdsk:

Old Jūnijs 23, 2007, 12:49
Loceklis

labas zvans, wolfey ..... domāju, ka jūs pavirši tas, diska vadību nevar redzēt, tā droši vien devusies uz lielu datu bāzei debesīm ..... mēs redzētu, vai chkdsk redz jebko, bet mana nauda uz rokas, jo disks ir vērpšanas ..... mēs redzēsim ...
Reply

Register

Bookmarks