![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, ļauj redzēt, kas varētu atrisināt šo problēmu. Līdz šim visi meklēšana IVE veikta google hasn't palīdzēja. Mans WD HDD nomira pirms dažām dienām, lai es iegādājās vēl vienu. Man ir noteikta jauna hdd kā primāro kapteinis un vecuma (bojāta) hdd kā primāro vergu. Tagad es vēlos paņemt tik daudz datus no vecā HDD, cik iespējams. Problēma, nevaru pat redzēt veco HDD (vergu) in logiem. BIOS to atpazīst un tā tas Device Manager, bet, kad eju atvērt savu datoru, tikai jauna hdd ir klāt. Es tad iegāja Disk Management, lai piešķirtu tai vēstuli (Google meklēšana parādīja, ka ir tas, kas jādara), bet Disk Management doesn't redzēt vergu hdd vai nu. Tātad, mans jautājums ir, kāda tagad? Any help būtu appreciated. Ar citu, vecā HDD, ka avarēja, es varu dzirdēt vērpšanai. Im darbojas xp pro arī tad, ja tas ir zināms. |
|
| |||
| |||
| Iestatiet gan kabeli atlasīt, un pēc tam nosakot kapteinis jābrauc pēdējā ide porta un slikti viens par vidu ostā. atdot šo plaisu un redzēt, kas notiek. Ja tas joprojām nedarbojas, un disku pārvaldība nav redzēt, bet jūs varat dzirdēt to vērpšanai, labi, visticamāk tas būs kaut kas servo motoru par ierīces roku, un tas ir sava veida termināla .... bet pamēģināsim dažas lietas Pirmais ..... v |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labs padoms no Valis ir Elkay taču redzēt, kā tas jau tika formatēts savu naudu ir par to tiek pilnībā knackered.
| |||
| |||
| Ok, mēģināšu, šobrīd |
|
| |||
| |||
| Valis, es mēģināju, kas jums ieteica, bet disks pārvaldība joprojām doesn't atzīt veco cieto disku. |
|
| |||
| |||
| Palaidiet diska pārbaudi par to Elkay dodoties uz Start Run un veidu chkdsk (diska burts): Tāpat kā tā, piemēram; chkdsk e: |
|
| |||
| |||
| Ok, bet dont man vajag kaut ko palaist, ka chkdsk komandu? Vai tas būtu no xp cd? |
|
| |||
| |||
| Chkdsk ir vienkāršs komandrindas, kas alow jums lai noskaidrotu, vai ir kādi bad sektori ar cieto disku. Tas jau ir uzcelta uz XP un jums nav nepieciešams disks. Zemāk ir nošauts, ja kāds ir darbojies pārbaude disketi apzīmē ar chkdsk: |
|
| |||
| |||
| labas zvans, wolfey ..... domāju, ka jūs pavirši tas, diska vadību nevar redzēt, tā droši vien devusies uz lielu datu bāzei debesīm ..... mēs redzētu, vai chkdsk redz jebko, bet mana nauda uz rokas, jo disks ir vērpšanas ..... mēs redzēsim ... |
![]() |
|
| Bookmarks |