![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, să vedem care pot rezolva aceasta problema. Până în prezent, toate ive făcut căutarea pe Google hasn't ajutat. HDD WD meu a murit cu câteva zile în urmă, aşa că am cumpărat un altul. Am stabilit ca noul hdd primary master şi vechi (deteriorat) hdd ca primar slave. Acum vreau să preia cât mai multe date de pe vechiul HDD posibil. Problema este, eu cant chiar vedea vechi HDD (secundar) în Windows. Bios-l recunoaşte şi nu atât de Device Manager, dar când am deschis calculatorul meu merge, doar noul HDD este prezent. Am mers apoi în Disk Management pentru a asocia o scrisoare (de căutare Google a arătat că este ceea ce este de făcut), dar a discului doesnt vedea hdd fie sclav. Deci, întrebarea mea este, ce acum? Orice ajutor ar fi apreciat. Prin modul în care, în vechiul HDD care prăbuşit, nu pot auzi filare. Im rulează XP Pro de asemenea, în cazul în care acesta trebuie să fie cunoscută. |
|
| |||
| |||
| Încercaţi să setaţi ambele cablu pentru a selecta, apoi setarea master conduce pe ultimul port IDE, şi de rău pe un mijloc de port. da ce-o clipă şi să vedem ce se întâmplă. Dacă tot nu este de lucru, şi a discului nu este văzut-o, dar puteţi să-l aud de filare, ei bine, cel mai probabil, va fi ceva în servo motor pe actuator braţ, şi asta e un fel de terminal .... Dar să încercaţi câteva lucruri prima ..... v |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un sfat bun de la Valis acolo Elkay dar vedem cum a fost deja formatat meu bani de pe el fiind total sleit.
| |||
| |||
| Ok, vor incerca ca in acest moment |
|
| |||
| |||
| Valis, am incercat ce-ai propus, dar a discului încă doesnt recunosc vechi hard-disk. |
|
| |||
| |||
| Rulaţi un disc de control cu privire la aceasta de către Elkay va Start Run şi tastaţi chkdsk (litere de unitate): Ca astfel de exemplu; chkdsk e: |
|
| |||
| |||
| OK, dar Nu am nevoie de ceva care să rulaţi comanda chkdsk? Ar fi pe XP CD? |
|
| |||
| |||
| Chkdsk este o simplă linie de comandă, care vor alow tine pentru a se stabili dacă există sectoare defecte pe hard disc. Este deja construit la XP şi nu veţi avea nevoie de disc. Mai jos este o lovitură în cazul în care cineva a rula o verificare pe o dischetă notate de către un chkdsk: |
|
| |||
| |||
| suna bine, wolfey ..... credeţi că aţi tras-o, a discului nu este văzut-o, este, probabil, a dus la o mare bază de date de pe cer ..... vom vedea dacă chkdsk vede nimic, dar sunt banii mei pe braţ, în calitate de disc este de filare ..... vom vedea ... |
![]() |
|
| Marcaje |