![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, umožňuje vidieť, kto môže tento problém vyriešiť. Zatiaľ všetky vyhľadávanie ive vykonaná na google hasnt pomohol. WD My hdd zomrel pred pár dňami, tak som kúpil ešte jeden. Postavil som nový HDD ako primary master a staré (poškodená) HDD ako primárny slave. A teraz chcem získať čo najviac dát z hdd starý je to možné. Problém je, že ja dotírat dokonca vidieť starý hdd (slave), v oknách. Bios ho rozpozná, a tak nemá správcu zariadenia, ale keď idem otvoriť počítač, len nový hdd je dar. Potom som išiel do vedenia na disku priradiť písmeno (google ukázala, že je to, čo je potrebné urobiť), ale pre správu diskov, doesnt pozri otrok ani hdd. Takže, moja otázka je, čo teraz? Akýkoľvek pomôcť chcel by som byť ocenil. Mimochodom, staré hdd, ktoré havarovalo, počujem to spinning. Im running xp pro aj vtedy, ak je potrebné známe. |
|
| |||
| |||
| skúsiť nastaviť tak, aby kábel vybrať, a potom určí veliteľ jednotky v poslednom IDE port, a ten zlý na strednej port. dávajú, že bezva, a čo sa stane. Ak to stále nefunguje, a pre správu diskov, nie je vidieť, ale môžete počuť spinning, dobre, s najväčšou pravdepodobnosťou to bude niečo vo servo motor na pohon paži, a to je typ terminálu .... ale skúsime pár vecí, prvý ..... v. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobré rady od Valis Elkay tam ale videli, ako už bolo formátovania moje peniaze na to sú úplne knackered.
| |||
| |||
| Ok, sa bude snažiť, aby práve teraz |
|
| |||
| |||
| Vališ, som sa snažil, čo ste navrhol, ale pre správu diskov, tichý doesnt rozpoznať starý pevný disk. |
|
| |||
| |||
| Spustiť kontrolu disku na ňom Elkay tým, že pôjdete na Štart, Spustiť a zadajte príkaz chkdsk (písmeno): Podobne ako napríklad; chkdsk e: |
|
| |||
| |||
| Ok, ale já dont potrebovať niečo spustiť príkaz chkdsk, že? Bude to na xp cd? |
|
| |||
| |||
| Chkdsk je jednoduchý príkaz, ktorý bude hlboký môžete zistiť, či existujú nejaké chybné sektory na pevnom disku. Je už zabudovaná v XP a nebudete potrebovať disk. Nižšie je zastrelený, ak má niekto beží kontroly na diskete označený chkdsk: |
|
| |||
| |||
| dobrá výzva, wolfey ..... myslíš, že to pribitý, správu diskov, nie je vidieť to, je to asi šla do veľkej databázy v oblohe ..... uvidíme, či chkdsk vidí niečo, ale moje peniaze na paži, ako disk rotuje ..... uvidíme ... |