![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, омогућава видети ко може решити овај проблем. До сада је све учинио у потрази иве на Гоогле-хасн'т помогао. Мој УД ХДД умро пре неколико дана па сам купила другу. Имам поставити нови ХДД као примарни мастер и стара (оштећене) ХДД као примарни роб. Сада желим да узмеш што више података искључени стари ХДД могуће. Проблем је, ја не могу ни видјети стари ХДД (роб) у систему Уиндоус. Биос га препознаје и тако се уређај манагер, али кад идем отворити мој рачунар, само нови ХДД је присутан. И онда је отишао у Диск Манагемент за додјељивање га писмо (гоогле претраге показала је да је оно што мора бити учињено), али се види диск манагемент роб ХДД оба. Дакле, моје питање је, шта сад? Било који помоћ би било поштовати. На путу, да је стари ХДД пала, могу чути предење. Им трчање ксп про и ако то треба да буде познато. |
|
| |||
| |||
| Покушајте поставити кабл на оба бирање, а затим постављање мајстор возити на задњем ИДЕ порту, а лош један на средини лука. дати да се прасак и видети шта се дешава. Ако и даље не ради, а диск манагемент је не видим га али можете чути предење, добро, врло вероватно да ће бити нешто у серво мотор на актуатор мишића, и то је врста терминала .... али ћемо пробати нешто мало први ..... в |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добар савет од Валис постоји Елкаы али видим како је то било већ форматиране мој новац је на њој се тотално кнацкеред.
| |||
| |||
| Ок, да ће настојати одмах |
|
| |||
| |||
| Валис, оно што сам предложио, али још увек се диск манагемент препознати стари хард диск. |
|
| |||
| |||
| Покрени диск на њему Елкаы проверити одласком на Старт Рун и откуцајте цхкдск (слово погона): Сличан тако на пример; цхкдск Е: |
|
| |||
| |||
| У реду, ипак ЈА донт морати нешто покренути тај цхкдск команду? Да ли бисте се на ксп цд? |
|
| |||
| |||
| Цхкдск је једноставна командне линије које ће алоу вас да проверите да ли постоје лоши сектори на диску. То је већ изграђено на КСП и нећете требати диск. Испод је пуцао неко где има покрените проверу на дискети обиљежени су цхкдск а: |
|
| |||
| |||
| добар позив, уолфеы ..... мисли да је причвршћен, диск манагемент је не видим то, то је вероватно отишао у велику базу података на небу ..... ћемо видети ако цхкдск види ништа, али мој новац на рука, као што је диск врти ..... ћемо видети ... |