az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Sabit sürücü sorunları.

Reply

Konu Araçları
Old 22 Haziran 2007, 20:15
Yeni Üye Grubu

Default Sabit sürücü sorunları.

Tamam, bu sorunu çözebilir görmenizi sağlar. Şimdiye kadar tüm arama ive Google hasn't yapılabilir yardımcı oldu.

Benim WD HDD birkaç gün önce bende bir tane satın öldü. Ben ana ana ve yeni HDD ayarladıysanız eski () ana köle olarak HDD bozuk. Şimdi olabildiğince eski HDD kapatmak kadar veri olarak almak istiyorum. Problem, I cant bile eski HDD pencerelerinde (köle) bakın. Bios ve tanır çok cihaz yöneticisi ancak ne zaman bilgisayar açık gitmek, sadece yeni HDD mevcut. Daha sonra disk yönetimi olarak (google arama bir mektup atayin gittim o yapılması gereken şeyleri) ancak disk yönetim doesnt köle ya HDD görmek gösterdi.

Dolayısıyla, benim soru, ne şimdi? Any help would be appreciated.

Bu arada, eski HDD ki, ben iplik duyabiliyorum düştü. Im çalışan XP Pro da eğer bilinen gerekmektedir.
Old 22 Haziran 2007, 21:32
Üye Grubu

hem kablo seçin ayarı ve son IDE bağlantı noktasını ana sürücü ayarı ve orta noktası üzerinde kötü bir deneyin.

vermek, bir çatlak ve ne olduğunu görün. Eğer hala, ve disk yönetimi çalışma değil bu göremiyorum ancak iplikçilik, iyi, büyük olasılıkla bu aktüatör kolu üzerindeki Servo motorlu bir şey olacak, gidecek ve terminalin tür .... bunu duyuyorum ama ilk ..... birkaç şey deneyin bakalım

V
Old 22 Haziran 2007, 23:04
Yasak Grubu

Valis orada Elkay tavsiye İyi ama görüyorum olarak zaten benim karşılığı üzerine tamamen bozuk olma's biçimlendirilmiş oldu.

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 22 Haziran 2007, 23:45
Yeni Üye Grubu

Tamam, şimdi doğru çalışacağız
Old 23 Haziran 2007, 00:01
Yeni Üye Grubu

Valis, sana ne önerdi, ama disk yönetimi hala doesnt eski sabit disk tanıyacak.
Old 23 Haziran 2007, 06:27
Yasak Grubu

Çalıştır'ı üzerine bir disk kontrol Elkay Başlat Çalıştır ve türünü chkdsk (sürücü harfi) giderek:
Böylece örneğin gibi;
chkdsk e:
Old 23 Haziran 2007, 09:37
Yeni Üye Grubu

Tamam, ama chkdsk komutunu çalıştırmak için bir şey gerekir dont? Bu XP CD olurdu?
Old 23 Haziran 2007, 09:43
Yasak Grubu

Chkdsk bu varsa sabit sürücüdeki tüm bozuk sektörler olduğunu anlamak için alow basit bir komut satırıdır.
Bu zaten XP dahili ve disk gerekmez.
Aşağıda bir vuruş nerede biri bir diskete chkdsk tarafından belirtilir bir sağlamasını vardır:

Old 23 Haziran 2007, 12:49
Üye Grubu

iyi arama, wolfey ..... düşünüyorum sen, disk yönetimi bunu görmek değil, belki gökyüzünde büyük veritabanı gitti bunu nailed ..... eğer chkdsk şey görüyor biz görürsünüz, ama para ..... biz göreceğiniz kol, disk olarak iplik olduğunu ...
Reply

Register

Bookmarks